Nupelda Kızlar 40 günlük bebeğim var emzirdiğim şçin göğüs uçlarım çatlak ve yara oldu krem denedim ama bi faydası olmadı ne yapabilirim na zaman iyileşir yara ve çatlaklar
Yenianne10 Nupelda canim HAMETAN diye bir krem var eczaneden hemen al kullan cok acayip fayadasi var canimm
Ikizlerimemos Nupelda merhaba bende emzirme egitimine gitmistim orda bir bayan ayva cekirdegi dedi suya koyup jel haline gelince surun dedi. Kremlerden daha iyi oldugunu soyledi
Ysn Nupelda evet cnn hatta dün alsam bi bayanın yazısını okudum krem sürmüş doğumdan önce ve sonra Yine de çatlamış 3 gün ayva çekirdeği jeli ile geçmiş yaraları
Gamzeciks Nupelda gümüşün yara iyileştirici bir özelliği varmış. Önceden bu yöntemi kullanırlarmış. İntagramda görmüştüm bir kadında. https://silveretteturkiye.com/?gclid=EAIaIQobChMI1K7DjYKE3wIVAqMYCh1I5AtsEAAYASAAEgLiuvD_BwE Göğüs ucuna göre yapılmış. Kullananlar çok memnun keşke o kadar krem alacağıma bi tane şundan alsaydım diyorlarmış. Ben kullanmadım ama doğumdan sonra almayı düşünüyorum. İlgilenirseniz bir bakın linki bıraktım
Dilara55 Nupelda bene 40 günlüğüm çakın aynısı bana da oldu sütümü sıktım kahverengi yere sürdüm streçledim ki yumuşak kaLsın diye biraz daha rahatlıyorsun ya da sarı kantaron yağı var ondan da kullanabilirsin
Arzymn Nupelda aventin 2 li göğüs kalkanı var onlaran alın, bir de garmastan pomad. Kalkanlar 70-80 tl, garmastan da 80 tl falan. İkisini birlikte kullanın 2 günde geçecek 😉