gamzedeniztokak kizlar cuma gunu kontrolum var tam 12. haftama girmis oluyorum acaba cinsiyetini ogrenirmiyim
Krasivyy gamzedeniztokak söylemiyolar canım bn 13 te sormuştum biraz daha bekle dedi doktorum bu hafta 16 gitcem işte
Zuleyhakaan gamzedeniztokak ilk hamıleliğimde 12. Haftada erkek dedi oğlum oldu. Ikıncıde 11 haftalıkken erkek dedı 19 haftalığım değişmedi😅
F1903 Doktor gorurse bilgiliyse bisey derse ogrenirsen canm ama degisme ihtmali oluyor bu haftada, yinede belli olmaz hayrlisi olsn hakkinzda 😊
Elvn Mesela bn 16. Haftamdayim kiza bnzertiler 12. Ve 14. Haftamda yarn gstrrmi bilemym 😅nazli kizim bnm
Fundaduru 11+5 haftalıkken kız dedi doktorumuz ama değişir mi bilmiyorum güvendiğim bir doktor o yüzden tecrübesine dayanarak ben değişmeyeceğini düşünüyorum
Fundaduru Svyglc yaa ciddi misiniz o zaman umarım benimki de değişir 😂 bir kızım var o yüzden içimden hep erkek geçiyodu tabi sağlıklı olsunlar başta
Kumsalllll Zuleyhakaan canım bisey sıradan erkek bebek hamileyken değişik bir belirtisi varmi acaba 😁
HayalYaren gamzedeniztokak ben 15 haftalığım daha öğrenemedim🙂 bugün gittim doktor dedi poposunun üstüne oturmuş göstermiyo😃
Aydemir 12 den beri göstermiyor arkadaşımın bebeği şuan 18 yine belli değil. Göstermezse kız derler doğru mu ☺️ bu arada ben ilk 14de öğrendim oğlum olacağını şimdi 33. Haftamız bitti ☺️