Srnrcvs Kızlar bugun kotnrolum vardı 1.850 gr dedı doktor bana cok dusuk geldi. Yumurta süt vs hiç yemıyorum ama yani hıc acıkcası özenmıyorum öyle ay sunu yıyım bu yıyım dıye eskı rutınımdekı seylerı yıyorum sorum şu; bebege ne kilo aldırır neler yemelıyım napmalıyım ?
Zeynep_Sedat Srnrcvs kaşar peyniri muz. Ceviz bebeğe direk kilo yapan bunlarmış doktor bana öyle demişti
Aysee1123 Srnrcvs Hayır iyi aksine fazlası bile olabilir. Benim arkadaşıma doktoru 30. haftada bebek 1700 gram diye fazla demişti ☺️
visnelibrownie Yumurta, süt ürünleri, muz, kuru yemişler, kabak çekirdeği, kuru kayısı üzüm incir vs. Bunlar kilo aldıran şeyler
Havva-Saribas Ben 31+4 haftalığım dün gittim 1850 kilo dedi nasıl diye sordum haftasına göre gayet iyi dedi bana
FatmaEnder Srnrcvs 30 haftalikta 1500kg geldi geçen hafta iyi dedi banada Bence sizinki zayıf yada geriden falan değil
Gizem60 Srnrcvs 30+1 de doktora gittim 1760 gr bebeğim . Doktorumuz 1 hafta önden gittiğini söyledi . Dolayısıyla sizin bebekte önde gidiyor zayıf felan değil 🌸
imrnx Srnrcvs gayet iyi benimde o haftada 1900 gramdı. Zaten her hafta hızlı kilo alcaklar kafaya takma bence
Srnrcvs Herkese cok tesekkur ederım,evet belkıde normaldır de ıste endıse ettım bıran doktorda gayet ıyı dedı de az hafta kalınca dedım bu ne ara 3 kılolara yaklaşacak😂 aman saglıklı dogsunlarda dogru soyluyorsunuz gerısı boş