Yazmelegi_ Dilogunes-1 bizmde 1 hafta geriden geliyordu coraspirin başladık bide et tavuk tüket demişti doğum yapana kadar 1 hafta geride olarak devam etti bir sıkıntımız olmadi
defnezumram Dilogunes-1 bi kaç günden bişi olmaz canım bebeğin boyu uzunsa ondan bile olabilir benimde öyle ama doktorum hiç bi sorun yok dedi 35teyim 48 santim boyu yani 4 haftam var daha onla alakalı olma ihtimali yüksek 3 haftada 5 santim uzamış çünkü
Dilogunes-1 Yazmelegi_ coraspib kullanıyorum düzenli olarak. Yeterli gelmedi galiba iğneliye geçebiliriz dedi doktor. İlk defa duyduğum için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Yazmelegi_ Dilogunes-1 korkmayın bazı bebekler gününü yakalıyor doktor bana 2 hafta olursa sıkıntı olur demişti sizde et tavuk sağlıklı beslenmeye dikkat edin oksapar igne de kullandım ben
Dilogunes-1 Esmagrr bana hem şekerden dolayı hem de kanımın yayılması için. Kansızlık yaşadığım için çocuğa gitsin diye veriyor
Esmagrr Dilogunes-1 ben de de var ama sadece normal demir ilacı kullanıyorum senin ki o kadar düşük mü
Dilogunes-1 Esmagrr devlet hastanesinde doktor rapor verdi. raporla beraber 500 tl ilacın ücreti tabii raporsuz ücreti 4000
defnezumram Dilogunes-1 ondan büyük ihtimal ama doktorun sana bu şekilde bilgi verip telaşa sokması yanlış benimkini ben ölçerken gördüm sordum sıkıntı olur mu hocam dedim yok ya bunlar normal değerler dedi
Dilogunes-1 defnezumram aslında telaşa sokmadı sadece birkaç hafta gözlemleyelim dedi ama insan içine kuşku düşüveriyor anında