Birrrcan Kızlar normalde tansiyon sıkıntım yok ama kahve içince kötü oluyorum ensem başım gözüm ağrıyor içmeden kendimi tutamıyorum da bildiğiniz aseriyorum kahve Tansiyonu yükseltiyor mu
Nnoktaa Birrrcan hamileliğe dair değil ama babam yüksek tansiyon hastası ne zaman kahve içse tansiyonu yükseliyor. Belki bir bağlantısı vardır tansiyon ve kahvenin 🧐
myangelson Birrrcan benim yükseltir o yüzden türk kahvesi içmem. Dibek içince yükselmiyor ama normal türk kahvesi yükseltiyor ona dikkat ettim 🤷🏻♀️
Kbst Birrrcan normal insanlar için tansiyonu dengeliyor. Ama tansiyon problemi olanlar için yükseltiyor çarpıntı yapıyorsa içmemeye çalışın
Birrrcan esraa1717 evet normal türk kahvesi içiyorum kafeinsizin tadı nasıl kahve tadı veriyor mu az da olsa
Birrrcan myangelson bende dibek ictiginde yükselmiyor işte dibekte türk kahvesi gibi kesmiyor beni çok seviyorum 😒
myangelson Birrrcan neyse ki Türk kahvesi sevmiyorum 😅 dibek daha çok severim o yönden hiç zorlanmıyorum 😅
Birrrcan myangelson ahh ne güzel darısı bana aslında bende hamilelik ten önce çok nadir içerdim ama hamileliğimde demir eksikliği oldu diye canım durmadan kahve istiyor kuru halı veya yapılmış farketmiyor
myangelson Birrrcan aaa evet demir eksikliği olanlar kahve çok ister annem de öyleydi ilaç kullanmiyor musun ki