Asure123 Eşimle umre düşünüyoruz. Nasip olursa umrede 3-5-4 ay arası gebe olacağım. Ama kararsızım sıkıntı olur mu diye. Kalabalık, sıcak, yorulmak vs etkiler mi bilemiyorum. Umreye giden oldu mu acaba
Lindam06 Asure123 ayy Rabbim nasip etsin herkese. Hamileyken gitmedim ama gittim. Gündüzleri 1 kere tavaf ettim birdaha yapamadım hep akşam ezanına yakın gidip sabah namazından sonra otele döndüm. 2 canlı değildim ama dayanılıcak bir sıcak değil orası. Gündüzleri otelde kalın yada yakınınızda çarşı olur az oraları turlar akşamları gidin derim. Ve yanınıza yedek atlet koymayı unutmayın sucuk gibi terledim derler ya öyle bişi oluyor işte 🥲 İçim kıpır kıpır oldu çok güzel oraları ağlamaktan duadan namazdan başka bişi yapamıyor insan 🦋🦋🦋
Mrsfly Asure123 doktorunuza sormanız en doğrusu. Şu aralar oralar çok sıcak ne zaman gideceksiniz bilmiyorum ama doktorunuz sizin durumunuza özel bunu değerlendirir
Kbrgrc Asure123 ben hamile değilken 2 kez gittim, çok sıcak tabi ama akşamları çıkarsınız otelden birşeu olmaz Allah’ın izniyle Allah verir kolaylığını. İlk gittmğimde yanımızda 5-6 aylık gebe bi ablamız vardı elhamdülillah çok sıkıntı yaşamadı. Hep eşi destek oldu. Sizinde öyle olur inşallah. Allah yolunuzu açık etsin. Nasip olurda gidersiniz inşallah 🤲🏻
Asure123 Lindam06 o kadar mı sıcak🥲 sıcağa pek dayanamıyorum ya, biz ekim sonu gibi gideriz gidecek olursak
Lindam06 Asure123 bizde Mayıs gittik ama sıcaktı Medine de su serpme şeyler var orda oturduğumuzda anlamadık ama Mekke öyle değil siz iki canlı olduğunuz için diyorum cok dikkat etmeniz lazım gündüzleri. Allah sağ sğalim gidip gelmeyi nasip etsin dualarınızda bizleride unutmayın 🤲🤲🤲