Rumeysahin İnternete 3 gün yazıyor geçme süresi 5 gündür devam ediyor ilaç kullanıyorum sizde de oldu mu ne zaman nasıl geçti
Eflinlina Rumeysahin canım ben hamileliğimin 7.haftasında yaşadım 6 gün sürdü vajinadan progestan fitil verdi doktprum hemen kesildi daha sonra tekrar oşdu 3 gün sürdü cok şükür 18 haftalığım bir sorun görünmüyor
x_sena Rumeysahin bende hamileliğimde kahverengi lekelerim oldu protestan kullandım bol bol dilendim tam atlattım derken kırmızı kanamam oldu iğne vurdular günde 2 sefer ondan sonra çok şükür bişey olmadı 22 haftalığım şuan nasibi varsa hiçbirşey olmaz
Ceren0735 Rumeysahin aynı durumu 6+5 de yaşadım ara ara kahverengi lekelenme oluyor idi doktorum hemen progestan fitil başlattı vajinal alerji yapıyordu bende sabah ögle akşam yuttum ve haftada 1 pruluton depot iğne vuruldum şükür şuan bişeyim yok
Rumeysahin Eflinlina bende kullanıyorum fitil olarak 2 gündür ama geçmiyor tedirgin oldum sormak istedim yaşayan var mıdır diye
e_blue_sky_a Rumeysahin lekelenme olsa kesilirdi kanama ise belki Bi kaç gün daha gereklidir. Kanama bölgesi gözüküyor ise de dinlenmek gerek
Ceren0735 Rumeysahin ve sürekli yatıyorum vc harici kalkmıyorum oturmuyorum bile doktorum sağına yatma dedi hep soluma ve sırt üstü yatıyorum dinleniyorum
Ceren0735 1 gün geliyordu 1 gün gelmiyordu şuan 2 gün oldu hala gelmiyor doktorum ultrason ile baktı kanama alanı görülmüyor eski kan dedi . Bebekte ve kesede bir sorun yok dedi 🥰
Rumeysahin e_blue_sky_a kanama olsa miktar olarak çok olmaz mı ama az az ayağa kalktığımda falan geliyor
e_blue_sky_a Rumeysahin gelen bsy varsa kanama var. Lekelenme denen şey peçeteye falan geliyor. Kesilir gün geçtikçe
Rumeysahin e_blue_sky_a evet peçeteye sildikçe geliyor fazlası yok bu gün daha da azaldı ilk ağızdan almıştım progestanı vajinal alıyorum 3 gündür şimdi işe yarıyor sanırım
e_blue_sky_a Rumeysahin ağızdan alınan progestan Bi sürü yoldan geçiyor etkisi azalıyor. Her zaman en faydalı fitil şeklinde olması