Mikoosu Kararsız kaldım hangisi iyi 36 haftayım son kontrollerime girip sezeryan dogum yapmak istiyorum hangi doktoru önerirsiniz
Aslhna Mikoosu evet iyi olduğunu söylüyorlar benim 2 arkadaşımda onda sezeryan oldu bir sıkıntı yaşamadılar inş bende yaşamam
Aslhna Mikoosu ben görmedim açıkçası ya muayenelerde çok tutmuyor açıkçası ama kişiliği öyle gibi tek bana karşı değil
ysmnn112 Mikoosu canım merhaba. Ben hemşireyim. Dikişlerin iltihap kapması doktorla alakalı değil. Düzgün yapılmayan pansuman ya da zamanında yapılmayan pansumanla alakalı.
Mikoosu Aslhna birde daha önce gittiğiniz yeri neden bıraktınız benim doktorum ncr ile anlaşmalı ncr ile de iyi şeyler demiyorlar o yüzden livle mi devam etsem diyordum
Aslhna Mikoosu ben ilkini defalife yaptım sonra çok pişman oldum tamam doktor önemli ama hastanede inanın çok önemli oluyor ilgi alaka temizlik sıfırdı
Mikoosu Aslhna bugün doktorumla konuşacağım hastanenin ilgi durumunu yani pek memnun kalan yok ama bir anda bırakıp yeni doktora başlamakta çok zor oluyor