Bilgeferhat Betusm yani daha bugün 4 boyutlu baktı doktor o minicik elini bir ağzına götürüyor bir ensesine sürekli kıpırdıyor ben ona nasıl kıyarım eli ayağı herşeyimi görmüşüm allah korusun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Dilanburak GzmAcr inşallah canım allah sana bağışlasın bende öyle sabırsız sabırsız cinsiyeti bekliyorum 😍
Deletedmom128 Betusm Yaptırmadım. Yaptırsam da bebeğime kıyamazdım. Allah korusun bir şey çıksa kendi ruh halimi biliyorum gece gündüz ağlardım. Allah’tan nasıl gelirse bebeğim kabulüm. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🙏🙏🙏
Berkaytuana Betusm ben yaptırmadim canım herseyi ile kabulüm dedim Allah korusun bisey olsa bile aldirmayi düşünmüyorum sonuçta. Eğer Rabbim bişey verecekse zaten olacak diye düşünüyorum ben.
Edebyahu Ferayurundemir siz hangi doktorlara gittiniz acaba ben şinasiye gittim ama memnun kalmadım bana herşeyi normal burun kemiği küçük denildi. Hiç içime sinmedi ama 10 15 dk da yolladı bizi. Siz detaylıya sadece Şinasi çiftçiye mi gittiniZ