canimincani FundaendeYaman gerçekten yapmaya başladıkça çoğalıyor gibi 🤦🏼♀️ 5. makinayı attım renkler karışmasın diye az az atıyorum daha 4 makina daha var
canimincani Umutdeniz bende kalınları bi inceleri bi müslinleri bi bide renkleri karışır belki diye 4 makina çıktı 😥 yıka yıka bitmiyor kıyafetleri de renkleri karışır korkusuyla yine ayırıp ayırıp az az yıkayacam
Bellini Zeynep30 Bende Zeynebim memnun oldum,oğluşlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım🤲🏻Çantamı hazırlamasım henüz,son zamanlarda çok halsizim sende de var mı? Zeynepciğim?
Zeynep30 Bellini olmazmı gece uykusunu alamıyorum pek bu yüzden geç kalkıyorum sonrada gün boyu ruh gibi geziniyorum. Sürekli uykum geliyor halim olmuyor çoğu kez. Allah kolaylık versin bütün hamişlere sağ salim kucağımıza almak nasip olsun yavrularımıza 😇👶
Tuba-Sahra Bellini amin Allah razı olsun şuan kuvezde hemşireli büyüyor kuzum 😥rabbim şişede hayırlı sağlıklı zamanında doğum nasip etsin
canimincani snmtrhn progestan fitil olarak kullanıyorum bende tehlikeye karşı ağrım oluyor bitirmek istiyorum herşeyi
canimincani Umutdeniz kesinlikle hep derlerdi de inanmazdım 2 günde zor kuruyor diye doğduklarında hergün değişecek bide üst baş
BusraEda Zlyha sheker shop var oraya gerçek sipariş. 150 çikolata 150 tl Magnetler de 2.50 tl dedi. 2 güne teslimat yapıyormuş. Bakalım daha vermedim
Aymabey Lalin06 benimkide çok hareketli yalancı sancılar başladı 2 gecedir sancıdan acillerdeydik o derece ama baktılar erken Doğum riskim yokmuş