prensannesii_ 18 aylik oglum çalışan çalışmayan duvar saatlerine cok bakar odaklanmiyor ama ara sıra dönüp bakar kafama cok takiyrm bu durumu aranizda cocugu boyle yapan var mı
ElifKarata prensannesii_ uzanıp dokunamıyor olduğu için çok merak ediyor olabilir eline verin bozuksa baksn merakını gidersin 🥰
Kayaderler prensannesii_ benim oğlumda çok sever saatleri saatleri ellemeyi felan gün içinde kaç kez bakıyor mesela
Yigit_Yagiz_Moms prensannesii_ sadece buna dayanarak çocukta bir anormallik olduğunu düşünmek doğru değil. Tabi anneler de haklı çocuk farklı bişey yaptığında hemen otizm mi acaba diye düşünüyor artık öyle bir hale geldik. Çocuğunuz yürüyor mu? Kas hareketleri nasıl? Bu dönemde kaslarına dikkat edin bir de ne kadar konuşabildiğine
prensannesii_ Kayaderler ya gerçekten mi ilk çocuğum ya kafana takıyorum neden cok bakiyor her bebek böyle mi bilmiyrm da. Allah razı olsun canım icim rahatladı biraz
Kayaderler prensannesii_ yani odaklanma yoksa dalma gibi korkma bence geçiçi bi dönemdir hed dönem farklı şeylere takıyorlar mesela benim oğlum bi ara arabaların tekerleklerini döndürüp seyrediyordu otizm belirtilerinden aslında ama takip ettim zamanla azaldı şimdi hiç yok mesela
prensannesii_ Kayaderler aynen benimkinde de vardı o geçti yatarak sürüyor du ama çoğu erkek cocugubyataraj araba sürüyor tekerlerine bakıyor
prensannesii_ Yigit_Yagiz_Moms herseyi taklit ediyor kedi gorumce kedi pisi pisi diye çağırıyor telelfonu babana ver diyrm veriyor tesbihi bana getir diyrm getiriyor sar sar makarayı yapıyor herseyi normal ama şu saat isi kafama takılıyor:)
prensannesii_ Ebus2045 aynen olabilir hızlı dönmüyor ya saat birseu olmaz heralde otizm de dönen şeylere ilgi.olur diyorlar ya saat yavaş dönüyor döndüğünü anlamaz heralde :)