Nilay_09 Nida48 perşembe muayene oldum hiç açılma yok dedi doktor cuma günü nişanım geldi ondan beri tık yok bende yarın gideceğim açılma varmı merak ediyorum
Yoncaarslan Nida48 Valla vanim 35+4 te nisanim geldi 2 cm açılmam vardi sancim ve suyum gelmedigi icin hala bekliyoruz 😀😀 37+5 olduk bugün
Nida48 Cansuyu06 ben de bugğn 38+1 hafif sancı oldum gittim hastahaneye sancılar çıktı nstde, kendi doktorumu aradım(başka bir ilçede doktorum) muayene olmamı istedi,ebe muayene etti 2cm açılma var dedi bakalım bekliyoruz 😊
Agg0207 38+6 oldum bende hiçbir belirti yok siz gene iyisiniz kızlar ne sancı ne acı ne açılma hiçbirşey yok hamile gibi bile değilim full enerji gören 2 ay var sanki senin doğumuna diyor 😔😔 bi an önce doğurmak istiyorum artık
Cansuyu06 Nida48 ben de de nst de sancı cıktı ama çok düzenli degıldı 2 cm acıklık var yatış dedıler kalmadım Sonraki gün Yine gıttım durum aynıydı yine kalmadım ☺️ Kendımı dınlemedeyim şuan sancı su nişan belırtılerını beklıyorum
EsraaDC Bende 39+6 da 2cm acilma oldu, suan 40+2 hala bekliyorum yarin ogrenecegim daha fazla acilmismi diye
Nida48 Ayyy çok bekler miyiz acaba. Eşim de yurtdışından gelicek bu gece izin sınırlı bakalım artık 🙈
Nida48 Cansuyu06 doktorum yatırmadı beni, biraz sancıların çoğalsın dedi. Bugün tekrar muayene olucak🤦🏻♀️ Ama herkeste nişan gelmesi diyem bir şey olmak diyor yakınlarım🤔 bilenler var mı acaba
Cansuyu06 Nida48 Bakalım kim önce doğuracak ☺️ Nişan evet büyüklerimiz soruyor ama herkeste olmuyor sanırım 🤷🏻♀️ nişan görmeden doğum yapan da çok
Nida48 Cansuyu06 sezaryenle bugün saat 6da oğlumu kucağıma aldım 😍 alttan muayeneye dayanamadım ve açılmam hala 2 cmdi.
Nida48 Karabiberim85 teşekkür ederim 😊 ameliyattan çıktıktan sonra inanılmaz bir üşüme vardı. Belden uyuşturmalı oldum ne zaman uyuşukluğum geçti ağrım başladı o kadar ağrı kesici verdiler bana mısın demedi...