mervebsrnn Haftaya kürtaj olucam korkuyorum Samsun doğum evinde kürtaj olan varmı uyuşturuluyormu ya da özelde mi olmalıyım aranızda bilgi sahibi olan yazabilirmi 😔
teachermom1 mervebsrnn Samsun’da bilmiyorum İstanbul’da yaşıyorum. Ancak korkulacak bir durum değil. Genel anestezi ile oldum ben bir klinikte. 15 dk uyudum, uyandığımda bitmişti. Ağrı, sızı hiçbir şey olmuyor.
Jeologmom mervebsrnn merhaba ben devlette oldum İlkadım tarafındaydı bir sene önce genel anestezi ile oldum hiç ağrı sızı olmadı acı da hissetmedim hiç korkmayın
mervebsrnn teachermom1 özel miydi devlet mi devlette uyuşturulmadan yapılıyor diye duydum o yüzden korkuyorum özelde de 15 bin dedi bir kürtaja
teachermom1 mervebsrnn Özelde Nişantaşı’nda bir klinikte olmuştum. Çok pahalı size söylenen ücret ama. Ben Dr. Burcu Karadaş Aslan’da yaptırdım ki kendisi İstanbul’da en ünlü hekimdir. Yarı fiyatından bile daha ucuza yapmıştı. Biraz daha araştırın bence çok uç bir fiyat söylenmiş size.
mervebsrnn Jeologmom hangi hastane hangi doktorda acaba hatırlıypmusnz bende ona gideyim doğumevinde uyuşturulmadn yapılıyprmş beni o korkuttu
Jeologmom Samsun eğitim ve araştırma hastanesi Hatice Özbek beni acil almışlardı kanamam olduğu için o gün nöbetçiydi gece olmuştum