premsesanasi Kızlar doktorum rahim ağzı uzunluğunu kontrol edecek yarın alttan muayene ile. Nasıl oluyor bilmiyorum içinizde daha önce bakılan var mı acıyor mu ya stres oldum
Krasivyy premsesanasi doğru tanı için vajinal ultrason yapılması gerekli size ve bebeğe bi zararı yok ağrıda olmuyor ☺️
premsesanasi cito83 Ysn daha önce normal muayene oldum da bu rahim ağzı uzunluğuna bakılacak denilince acılı birşey gibi geldi işin içine rahim kelimesi girince. Cevap için teşekürler
cito83 başka bir nedenden daha önce alttan muayene olmadınızmı aynı şey aletin üstüne jel sürüp alttan bakıyo gayet basit
Elifaaksoyy Ysn periantoloji uzmanı bir problem görmedikçe alttan ölçüm yapmadıklarını söylemişti o yüzden söyledim😊
Ysn Elifaaksoyy benim takibimi 5.haftadan beri perinstolog yapıyor cnm hiç-bir zaman karından ölçmedi o yüzden öyle dedim :)
premsesanasi zgeGen 22 haftalık hamileyim. Doktorum riskli gebelik uzmanı olduğu için kontrollü gitmek istiyor olabilecek sorunlara karşı önceden tedbir alabilmek adına rahim ağzı uzunluğuna bi bakalım erken doğum riski var mı kontrol edelim dedi
premsesanasi Krasivyy Teşekkürler zararı olmayacağını biliyorum da acı olur mu diye bi tırstım ama yokmuş 😊😊😊
premsesanasi zgeGen Bazı doktorlar bakmıyor sanırım arkadaşıma da bakmamışlar ama her türlü olasılığa karşı bakılması daha iyi bence