limonlumidye Sizin sağlık sorununuz olabilir ben cerazetteyi 2 yıl boyunca içtim emzirirken üstelik hiç bir problem yaşamadım bir doktora görünün isterseniz çünkü hapın içeriği temiz kortizon falan içermiyor emziren annelere o yüzden bu hapı öneriyor doktorlar
Mustafayigitvebeytugannesi limonlumidye yaa hiç bir sağlık sorunum yok kansızlık var sadece oda saten şimdi daha çok olmuştur kan gittikçe gidiyor 😔
Euain Mustafayigitvebeytugannesi hap içmek yerine prezervatifle korunsanız daha sağlıklı değil mi ? 😀
Mustafayigitvebeytugannesi Euain yani 4. Yu mu doğur diyorsun. Üçüncü oğluma prezervatif ve geri çekilme ile korunurken hamile kalmışım haberim yok 12 13 haftalık flandi öğrendiğimde 🥴
Euain Mustafayigitvebeytugannesi geri çekilme bir korunma yöntemi değil zaten ama prezervatif gayet geçerli bir yöntem bence biz o şekilde korunduk hep. Ama her şey gibi bunun da bir kullanım şekli var dikkat ederseniz en iyi korunma yöntemi 😊
3cocukannesiii Mustafayigitvebeytugannesi kız bak dediğini yaparım 4.yü doguracam eğer hamile kalırsam bulurum seni 😂😂😂
PamushVeAnnesi Mustafayigitvebeytugannesi bende iyi bi yöntem buldu biri diye açıp okuyorum yaa. Hayatımda bu kadar tehlikeli bı korunma yöntemi görmedim. 🤨
Dlkzz Mustafayigitvebeytugannesi hayır canın linclemek için demedim cidden bilmiyorum o yüzden sordum.
Mustafayigitvebeytugannesi Euain prezervatif kullanmanın da mı bir yöntemi varmış bizimki delikmis ama fark edememisiz 😂 hoop gelmiş üçüncü bebiş. Gerçi geride çekilme de yapiyoduk ama nasıl oldu hala anlam veremedim bebek doğdu 4.5 aylık oluyor ben daha nasıl oldu onu anlamaya çalışıyorum 😅😅
Mustafayigitvebeytugannesi 3cocukannesiii Amaan kız ben 3 taneyle zor baş ediyom 😅😅😅 saten bende üçüncüye geri çekilme ve prezervatif ile korunurken hamile kalmışım haberim yok 😅😅