Sym35 elifsen İzmir de Ali Karaege ye yaptırdım geçen hafta. 1000₺ çok memnun kaldım 50 dk sürdü ve herşeyi anlattı gösterdi.
Sibel0510 alparslangur cihan tıp merkezi gidiyorsunuz sürekli doktorunuz ne kadara doğum yapıyor bılgınız var mı
Defnesmom_ Muru Bende Ali beye yaptırıcam randevu aldım. Siz ne zaman yaptırmıştınız acaba? Fotoğraf ve video veriyor mu? Ve kaç dk sürüyor
eczsimay geçen ay Ankara’da Doç. Dr. Ali İpek’e gitmiştim sağlıkçı indirimi ile 1200 tl idi. sağlıkçılara indirim yapıyormuş bilginiz olsun.
sinemsii eczsimay merhabalar bende sağlıklıyım, sağlıkçı olduğumuzu söylememiz gerekiyor mu herhangi bir evrak istiyorlar mı acaba ?
Sibel0510 elifsen ben devlette yaptırdım zorla tanıdık bir doktor sayesınde butun günü mü hastanede geçirdim ama sabah 9 aksam 5 de cıktım bir ultrason dan bebeğim kendını gostermedı yuru gel dedı 3 kez gırdım ultrasona
Skarakas elifsen iskenderunda detaylı ultrason fiyatı muayene hariç 850₺ymiş. Ama nasıl bir muamele yapılıyor bilmiyorum. Radyoloji bölümğne yönlendiriyorlar. Normalde nasıl oluyor bilmiyorum ilk gebeliğimde devlet hastanesine gitmiştim orada renkliydi
Silaanne23- Ball1sf devlette bir doktora sıra alıp gidebilirsiniz o sizi yönlendiriyor çokta rahat sıra verilir bana Eylül 1 için verdi
Smy17 elifsen Ümraniye Evagyn kliniğe gidiyorum dışarıdan perinatolog geldi 1800 e yaptırdım 2 hafta önce
tgbadlgzr Cem_re24 evet bayağı iyi bir doktor ve çok ilgililer ben tesadüfen gittim ama gayet memnum kaldım ve burada görüyorum ki herkes memnun
Honeyss Ümraniye Kadriye şenere gidiyorum dışarıdan perinatolog geliyor 1800 e yaptırdım ama orda takipli olmanız gerekiyor
Mlina deryaaca memnun kaldınız mı? detaylıca bakıp Resimleri verdiler mi ? Bende 7eylülde gideceğim umarım memnun kalırım🌼
Feyzabeyoglu Zonguldak Level Hastanesinde yaptırdım 10 Ağustosta 1200 tl verdim yarım saat falan baktı radyolog.
Umutunelifi93 Kbraa12 1690 tl dediler bu sabah aradığımda ama sgk fiyatı belki ondandır yaptırdınız mı memnun kaldınız mı merak ediyorum