Gldnnn _Buse_0505 bende cerrahpaşa da yaptırmak istiyorum siz gittiğinizde aynı günde mi yaptılar yoksa başka gün mü çağırdılar?
_Buse_0505 Gldnnn ben ilk hiç gitmedm randevu aldm hemen iki gün snraya randevu verdiler gittim baktrdm ranevu günün de
Cigdem_48 Anne-ogretmen tabiki de seve seve biz memnunuz 🥰 Melik Selçuk doktorun adı cizrede muayenesi
Aslii35 GMZ355 işte problem orda sanırım çok haftası var ve insta fenomenliğini daha çok düşündüğünü söylüyorlar siz memnunsanız tabi ki problem yok ☺️ ben sadece duyduğumu söylemek istedim ☺️
yasminmom _Buse_0505 Merhaba benimde yaptırmam gerekiyor hangi doktora gittiniz acaba her doktor bakmıyomuş ona göre randevu alayım bende
_Buse_0505 yasminmom doktor ismini tam hatırlamıyorum ama Ali beydi sanırsam zaten siz hastaneyi arayınca onlar hangi doktordan randevu almanız gerektiğini söylüyorlar
Ruyde123- essbl tıp fakultesı nasıl baktı renkli baktı mı kaç dk sürdü ve eşınızı ıcerı aldı mı acaba vıdeo çekmenize ızın verdı mı
essbl Ruyde123- Evet eşimi içeri aldılar. Renkli olarak gösterdi ama siyah beyaz verdi ultrasonu. Video çekmeye de izin vermiyor 15 dk falan sürdü