elifsen Merhaba annelerimiz. Detaylı ultrasonlarınızı nerede yaptırdınız ve fiyatı nedir? İstanbul Medipol Bahçelievler hastanesi ikiz gebelik fiyat 3000 TL.
Tugbazdmr elifsen ben Ankara A lifte yaptırmıştım, doğum paketim olduğu için herhangi bir ücret ödemedim
Ruyde123- essbl tıp fakultesı nasıl baktı renkli baktı mı kaç dk sürdü ve eşınızı ıcerı aldı mı acaba vıdeo çekmenize ızın verdı mı
Eylulll_ gamzecgr Selam Hanımlar ,, Devlette Detaylı Ultrasona Gidicem ,. Giden varmı? Acaba uzun mu sürüyor sonuçlar , Devlette Sabah sıra alicam,ama sonuçlar ne zaman çıkar onu merak ediyorum ve ne yapıyorlar ??
Kardelen486 minikmucizeemaak memnun kaldınız mı doktorunuz kim acaba . Bende uzanmalara başlamayı düşünüyorum orada filiz hanım var ona . İznik’ten geleceğim
elifsen Tugbazdmr benim de tamamlayıcı sağlık sigortam var ama detaylı yapacak doktorun anlaşması olmadığı için paralı maalesef
Ozgem92 Çekmeköy madenler FSM tıp merkezi 2100 çakmak erdem hastanesi 2000 Üsküdar hopitalturk 865 tl sorduklarimdan bu şekilde fiyat aldım bende 🥹
Ball1sf Ozgem92 yeni mi sordunuz bunları bende yaptırcam ama devlette gün bulamıyorum özelde malum fiyatlar
Tinii_minii_mom Ozgem92 ayyy aynı yerdeymişiz merak ettiğim her yeri yazmışsınız Allah razı olsun valla
alitalia elifsen İstabul medical park hastanesi prof.dr. Cihan Çetin 2550 lira. Geçen hafta yaptırdım.
MF0127 elifsen belgeleri ve faturayı çekip sigortana gönderdiğinde yatirmiyorlar mi canım biz anlaşması olmayan hastane ve doktorlarda öyle yapıyoruz.
Ozgeee22 elifsen aynı durumu yaşıyoruz tam olarak 🤦🏻♀️ tamamlayıcım var Anadolu sigortada ama ayrıntılı ultrason ücrete tabi
alitalia Ozyo yani olumsuz bir durum yaşamadık. Çokta övecek bir şey yok 😂 genel tarama esnasında ölçümleri söyledi asistanına. Başta da önce ölçüm alacağım sonra durumu bilgilendiririm dedi. Çok şükür sorun yoktu bebeğimin yüzünü de gösterdi uzun uzun. Fotoğraflarını da çekip verdi. Gidilir prof zaten deneyimli olduğu belli
Gamzenig elifsen İzmir’de özel bir klinikte yaptırdık 1500 tl’ye 3 ay kadar önce. İstanbul’da bazı yerler varmış ultrason merkezleri miydi adı hatırlamıyorum ama orada çok çok uygun fiyata geliyormuş 1 saat değil yarım saatte bakıyorlarmış ama yine detaylı bakılıyormuş
elifsen Gamzenig ama genelde radyoloji uzmanları oluyor yani kadın doğum uzmanı yanda Perinotoloji uzmanı değiller o yüzden ucuz
Tatar59 elifsen sadece detaylı için mi gittiniz nasıl oldu? Ben normalde özelde muayene oluyorum. Sanki doktorlar kabul etmemiş gibi geliyor özelden geleni. Bir de randevu bulmak büyük sorun
Kukulikukuli12 elifsen Prof Dr Gökhan Yıldırım Bakırköy de ofisi. Peşin 1800 TL Kredi kartı 2000 TL. 5 Agustosda gitmiştim. 🤌🤌🤌
Smyyecrkl Kukulikukuli12 merhaba sizden görüp randevu alacağım memnun musunuz ilgilendi mi kaç dk sürdü ve makinesi nasıldı
Mlina elifsen İstanbul Güneşli Erdem Hastanesinde 2hafta sonra yaptıracağım. Randevu aldığımda ücret 1400tl idi değişmediyse.