Gokcemom2023 Troid ilacı kullanıyorum 9. Haftadan bu yana suan 29+1 troid düzeylerim normale döndü ama doğuma kadar kullanmam gerekiyormus normalde sabah aç karnı bitane 50 mg alıyordum bugün iki defa içtim yanlışlıkla bişey olur mu acaba
Pertefeza1 Gokcemom2023 1 kereden birşey olmaz muhtemelen ben troid hastasıyım ikinciye hamileyim içmediğim zamanlar bile oluyor olmaması lazım ama değerlerim nprmale dönse bile doktorum devam demişti 100 kullanıyorum
MasalAlparslanMom Gokcemom2023 bende 5.80 değerle 50 Lik.ilaca başladım ilk kutu bittiğinde 2,47 olmuştu değer,hâlâ 50 Lik devam ediyorum doktor öyle uygun gördü.
Sumeyra76 Gokcemom2023 hiç birşey olmaz canım ben cuma cumartesi pazar iki tane içiyorum sıkıntı olmaz
Asyabuse Doktoruna yazmalısın canım baside indirgencek bi durum değil inşallah bir şeycik olmaz 🌸 114ü mü arasan acaba ulusal zehirlenme hattı
Gokcemom2023 MasalAlparslanMom benimde son kontrolde 1.84 e kadar düştü ama 50 ile devam ediyorum hala
Pertefeza1 Gokcemom2023 benim birinci bebeğimde 40 tı deperim 1 ay kullandım 1.8 r düştğ Bebeğimde yani şuan 40 tı kullandım 2 hafta 2.7 ye düştü 100 mg kullanıyorum bende
Gokcemom2023 Pertefeza1 bi sorun olmaz yani demi benimde bugünlük 100 oldu dozum yarın içmeyim belki dengelenir
asyasemin Tiroit ilacı değeri düşünce bırakacağın bişey değil. Tekrar yükselebilir. Doktor kontrolünde gitmelisin. Tsh yükselmesi düşüğe bile sebep olabilir Allah korusun
Gokcemom2023 asyasemin her ay kontrole gidiyorum kan veriyorum 9. Haftadan bu yana kullanıyorum zaten düzenli suan ama bugün yanlıslıkla iki kere içtim ondan korktum
Pertefeza1 Gokcemom2023 bence olmaz doktor değilim sonuçta ama doktora gitsen daha dikkatli ol bir kereden bişey olmaz diyip göndericek ama bi özel hasatneyi arayıp danış iitersen yada internetten bak bende unutup içmişliğim olmuştu ama bi sıkıntı olmadı Allah’a şükrğ