Ezgikrdy Kizlar sezeryan ile dogum yaptim dorduncu gunu goguslerim cok sert sutten dolayi sagim yapiyorum ama pek fayda etmiyo haladaha dogru duzgun emziremedim tikali gibi tikaniklik icin napabilirim sicak dus masaj sonrasi sagim yapiyrm bu arada
Mutlulukkk Ezgikrdy bnmde 1 hfta oldu hala oyle foşur foşur gelmiyor. Damla dmla geliyor. Su iciyorum kuruyemis yiyorum ama inşaallah etkisi olur. Oneri olarakta surekli emzirin ve sagma yapin diyorlar. Sizde bikmadan deneyin🌼 inşaallah şifa olur
Ezgikrdy Mutlulukkk emzirme cok zor oluyor malesef hatta genel olarak yapamiyorum cok sert oldugu icin gogsum tikaniklik var gibi sagma yapiyorum surekli insallah iyi olur tesekkur ederim sizede kolayliklar diliyorum.💐
Mutlulukkk Ezgikrdy benm gogsumde oyleydi acayip sertti smdi yumusaciklar ama dolu mu ici bilemiyorum 😂😂 sagma yaptim bebegime de emzirdim oyle bosaldi herhalde. Ama ne zmaan selale gbi akacak mechul tabi 😂 rabbim sutumuzu bol ve sifali eylesin ☺️
Ezgikrdy Mutlulukkk evet cok asiri sert sicak suyla ovalayip masaj yapiyorum banamisin demiyor ve git gide sertlesiyor. İnsallah dediginz gibi olur ya 😁
Mutlulukkk Ezgikrdy o zmn seninde kanallarin tikali. Ya surrkli emzircen sutun gelmese bile yada sagacaksin. İnşaallah kolay gecer bu surec ☺️
Ezgikrdy Mutlulukkk evet kanallar tikali ve nasil acilcak hic bilmiyorum surekli sagim yapiyorum emzirmek cok zor gogus ucu yok ice cokuk ilk oglumdada ayni sorunlari yasayip cozum bulamamistim ve sagip biberonla vermistim emziremedigim icin yolun sonu oraya cikacak galiba yine tesekkur ederim sagolun insallah kolay gecer siznde ❤️
WiseMom Süt indirme, süt artırma yöntemleri ve işe yarayanlar için yazımı inceleyebilirsiniz naçizane bir kaç şey not ettim🙏🏻❤️ https://forum.mutluanneleriz.com/d/1650311-taze-doguran-bebegi-kuvozde-sutu-azalan-kesilen-annelersu-mevzuyu-cozelim