ug_fa-3diplomalianne Derinnmom ay ben de bugün itibariyle adım attım 2 trimester a kızımda çok rahattım ama bu ufaklık da nasıl olacak bilmiyorum
Ceylannn1y Derinnmom doktorunzdan prilam yazdırın emin ol çok rahat oluyo 2 trimstr .30. Haftamdayım çokk ağırlştım kasık ağrısından bel ağrındn duramıyrm ayakta fazla duramıyrm oturamıyorum
Caglaaats Ben de bu hafta girdim iştah artışım var dikkat etmeye çalışıyorum çünkü 3 ayda 4 kilo aldım 🥲
Derinnmom Caglaaats benimde iştahım açıldı gibi 😂 en son 7.haftada 53 kiloydum ama o zamandan beri hep kustum şuan kaç kiloyum bilmiyorum 😂
Derinnmom Seh999 inşallah bende de öyle olur canım, çünkü 6.haftadan beri ne yesem geri attım yüzüm gözüm değişti karardım açlıktan 😂
Papatya_000 Seh999 bugün 22 haftalık oldum ne zaman zorlukları başlıyo acaba çünkü ben göbeğim biraz olmasına rağmen gece uyurken ve yürüdüğümde zorlanıyorum ha bi de bu sıcaklarda sanki ateşin kendisi benmişim gibi çok terliyorum 🥵
Seh999 Papatya_000 şuan 30.haftamdayız 27 den sonra sanki baya ağırlaştığımı hissediyorum bele daha çok baskı yapmaya başladı artık. Diğer taraftan ödemler
sevaldqn1 Derinnmom mis.gibi geciyorr en iyi zaman 2. Trimester basta degil biraz geçsin anlarsın ne demek istediğimi🫡
Azraa33 Derinnmom bende bende gece gündüz kus bebekte kasıkta ağrı yapıyor bari bı dönemleri güzel geçirseydik ama yok