Kzmveoglm Nazliicann3472 canım benim ilk gebeliğim çatı darlığından dolayı sezaryen oldu şuan ikinci gebeliğim mecbur Buda olacak ondan biliyorum 🙂 sadece gününü bilmiyorum
SedaDursun Nazliicann3472 ben servikal serklaj oldum 26+5 te bir de şiddetli öksürük sonucu gözlerimde kanama oldu doktorum bu durumda normal doğumun sıkıntı olabileceğini sezeryan önerdiğini söyledi muhtemelen sezeryan olcam 😞
N-23 December gebeliğin herhangi bir haftasında çıkıyor, kanama erken doğum gibi büssürü riski var ve nette daha korkunç şeyler yazıyor
Nazli05 Canann1601 yeşilçay yasak mis ama soda içiyorum canım iyi geliyor hamilelik işte cok rahat geçmiyor ya napalim az kaldı
Canann1601 Nazli05 İnşallah daha rahat sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıkla çocuklarımızı kucagimiza alırız 🙏
Yagmurr8 1yldzsema-1 tabi tabi olası şeyler bunlar☺️ erken veya daha geç olabilir biz her türlü hazırlığımızı yapmalıyız 🦋
1yldzsema-1 Yagmurr8 kesinlikle her ihtimale karşı hazırlıklı olalım inşaAllah erken doğum yaşamayız yine vaktinde gelir sağlıkla kucaklarımıza alırız 🥰