Gamzeramo Eslemim34 bende 12 haftalığım bende merak ediyorum yarin ikili taramaya gircem cikista ozele gitmeyi dusunuyorum yada biraz daha büyüsün oyle gidim diyorum ayy bilemedim ruyalarmda hep kız çocuğu gordum sarisin mavi gözlü dünyalar güzeli ama bakalım Rabbim ne nasip ederse artk
Gamzeramo _Abdullayeva5_ ya ben bayrampasa devlete gittim kadin hic bi bilgi vermedi kalp atışını duymak istedigimi belirttim zararli prensip geregi dinletmiyorum doobler zararli diyip arkasini döndü suan 12 haftalığım
_Abdullayeva5_ Gamzeramo ben yeni hamileyim4 haftalık daha hamile olduğumu öyrəndiyim de həmən gittim ilk hamileliyim sorunlu olduğu için kalbi durmuşdu bebeyimin doktorum hamile kaldığın gibi yanıma gəl dedi gittim ultrasonda bakmadi 5 haftaliginda gel öyle bakicaz dedi kan tahlili yaptirdım ordan öyrəndim kaç haftalık olduğunu
MF0127 Derinnmom eski devlet hastaneleri pek iyi makinaları olmadığı için net görmüyorlar canım ama şuan şehir hastaneleri var çogu şehirde olmayan şehirlerede yapılıyor onların makinaları çok iyi 👍🏻
Derinnmom MF0127 hastane geçen sene açıldı canım, normalde bi tane kadın doğum vardı ama yetmediği için 2. hastane açıldı. Seneye bi tane daha açılıyor o da devlet hastanesi ama doktor görmedi yani 15 eylül de gidicem tekrar
_Abdullayeva5_ Derinnmom Ay çok paha bizde o kadar paha diyil yaa ultrasona gidiyorum özəl hastaneye 30 manat
_Abdullayeva5_ Derinnmom vallahi orda yaşanmaz biz burda devlet hastanesine gidiyoruz kimliyimizi veriyoruz hər şey parasiz
Gamzeramo _Abdullayeva5_ saglikla gelsin insallah bende geven sene düşük yasadm 6 haftalikta 1 sene sonra hamile kaldim
Derinnmom _Abdullayeva5_ bizim burda da öyle ücretsiz ama dediğim gibi çok değişikler, hastalardan rahatsız oluyorlar (çoğu ebe doktor) Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın 🙏🏻
Nuraslanklc _Abdullayeva5_ şans işi diyelim misal ben devlet hastanesinden başka hsstaneye asla gitmem çünkü kimsenin dediğine kulak asmiyorum ve kötü bir tecrübem hiç olmadı 🙂 bizim ülkede genel olarak böyle devlet hastaneleri yerin dibine sokulup cikarilir çünkü diğeri parasını bizzat verdiğin için sana bakmak ve özel olarak ilgilenmek zorunda ama devlet hastanesi öyle değil işini yapıp çekiliyor bizim millet özel bir ilgi istiyor hep onun içinde iyi bir doktora denk gelmek lazım.
_Abdullayeva5_ Nuraslanklc Yani iyi bakanda oluyo olmuyor demiyorum ben Azərbaycanlıyim burda bidefe ilk hamiləliyimde gitmişdim kan tahlili için devlet hastanesine o hastaneden başkasında verilmiyodu yalnız orda oluyodu ama onun haricinde hic gitmedim insAllah Allah nasip edərsə Eylül’de gidicem devlet hastanesine tanıdığım biri söylədi 6 aylık hamile hep orda yaptirdım dedi yanlış falanda cikarmiyolar test cevaplarını dedi
_Abdullayeva5_ Gamzeramo Ben 6 ay öncə yaşadım ama korunuyodum tedavi aldım tedavim bittikten sonra həmən hamile kaldım çok sağol canım amin cumlemiz