tatlibebegim_ Muhammedarasannesi kasette çıkmayabilir onu adet geçince daha net belli oluyo ya çıkmazsada üzülme hayat süprizlerle dolu pazartesi belli olur
Muhammedarasannesi Erken gebelik testi yoktu normal kaset test yaptım hafif gözle bile zor görülüyor silik çizgi cikti
tatlibebegim_ Muhammedarasannesi ayy inşallah vardır erken gebelikte niye çıkmadıysa asıl onda çıkması lazımdı pazartesi belli olur bakalım hayırlısı olsun inşallah moral bozmak yok
XEmosumX tatlibebegim_ valla cok merak ediyorum onun yerinde olsam ben bugunde verirdim dayanamazdim galiba 🙈
tatlibebegim_ XEmosumX onun tam bugün 12.günü bende yaptığımda daha netti dimi erken gebelikte , kaset hiç yapmadım yapsaydım belki onda çıkmazdı çünkü kaset testte genelde adet gecikmesinde sonuç veriyor ya
XEmosumX tatlibebegim_ aynen erken gebelik 10 degerini silik çıkartıyorsa kaset test 20 mesela ona ragmen kasette bile silik cikmis yani kan verse bence 10 uzeri degerle gorunebilir bugün ama p.tesi zaten doktora gidecem orda veririm demişti artk gönlü nasıl rahat ediyorsa tabii
Muhammedarasannesi Yani olmasaydı çıkmazdı diye düşünüyorum hastaneye gidemem bugün pazartesi anca kizlar inşallah vardır ya
XEmosumX Muhammedarasannesi ahh canim insallah silik görüyorum yine hadi mujdeli haberlerini bekliyoruz