XEmosumX Muhammedarasannesi belirtileriniz ne zaman basladi ben aşılama degil ama femara kullandim 18 inde catlatma ignesi vuruldum bugun ignenin 7.günü kasiklarimda agri var sadece
Muhammedarasannesi XEmosumX aşılama olduğum günden beri var belirtiler gaz kasik ağrısı göğüs ucu kasinmasi sismesi
Mucizemibekliyorum25 Muhammedarasannesi yok ilk değildi 4 gibiydi kan verdim kese için bekliyorum ben silik çizgiyi gördüğümde doktor erken yanlıştır demişti ben her gün test yaparak koyulaşmayı izledim sonra test verdim
Mucizemibekliyorum25 Muhammedarasannesi En son 354 çıktı ama 10 gün oldu vereli düzenli arttığı için artık kan verme dedi doktor vermedim
Mucizemibekliyorum25 balbadem1 artık etmiyorum ama 11. günden başlayıp 17’ye kadar kontrol ettim koyulaşmayı takip ettim daha sonra da kandan 3 kere takip ettim
balbadem1 Mucizemibekliyorum25 bende bugün 9. Gün yaptım test merakıma negatif çıktı da merak ettim iğnemin 9.günü negatif sonradan döner mi bilmiyorum
Mucizemibekliyorum25 balbadem1 iğnenin etkisi geçmiştir daha erken döner Rabbimin izniyle 12. günde test yapabilirsin benim kadar erken yapma 😊
Mucizemibekliyorum25 Muhammedarasannesi canım yükselebilir strese sokma kendini erken yapmişsın önce testte görseydin keşke benim doktor 11. Gün çok erken çıkmaz diyordu bana biraz daha bekle bakalım
tatlibebegim_ Muhammedarasannesi artma ihtimali var arkadaşım 13.gün evde test yaptı negatif 15.gün kan verdi 9.57 ile öğrendi o yüzden hiç moral bozmaya gerek yok