XEmosumX Muhammedarasannesi siz canlı daha iyi görürsünüz bende sanki hayalet cizgi gördüm gibi siz nasıl goruyormusunuz ?
Muhammedarasannesi sacmalamakizim tatlibebegim_ XEmosumX Sedoliko Emsl https://hizliresim.com/2jkejr5
Muhammedarasannesi Hiç umudum yok 🥺 inşallah vardır ya bekliyim mi sizce pazartesi yi kan için çünkü o zaman gel dedi doktorum
yuksell07 Muhammedarasannesi pazartesiyi bekle yarın bir test daha yap yada cumartesi sabah yapalım bugün kaçıncı gündü senin
yuksell07 Muhammedarasannesi asilamanin 13. Günü tekrar yapalım çünkü aşılamada HCG 11 günden itibaren salgılanıyor oyuzden idrarda daha net 13 gün alırız 14 günde acilden kan verirsin aşılama yaptırdım doktorum sonuç bekliyi derdin pazar günü yaptır tahlilini yapıyorlar
_Atasoy Muhammedarasannesi Eczaneden Erken gebelik testi alıp bir de öyle deneyin derim benimde böyleydi ama erken testte net sonuç çıkmıştı 😊
Muhammedarasannesi XEmosumX tatlibebegim_ sacmalamakizim canlı biraz daha belli gittikçe biraz daha belirgin oldu sanki durun foto guncelliyim
tatlibebegim_ Muhammedarasannesi var işte kızz yarın tekrae yap ilk idrarınla daha net çıkarr yada kan verr
XEmosumX Muhammedarasannesi yaaa var gibi görünüyor cok sevindimmmm bekliyordum seni linayi ve seni bastan beri takipteyim cok sevindim bence kan ver direk
Muhammedarasannesi tatlibebegim_ Sedoliko betam hiç pozitif çıkmadi sanki yine negatif olacak diye korkuyorum
Sedoliko Muhammedarasannesi olumlu düşün , bence gayet net bir şekilde görünüyor. İnşallah beta değerinden de aynı sonucu alacaksın Allah’ın izniyle 🙏🏼
tatlibebegim_ Muhammedarasannesi bence var suda çok içiyorum diyosun etkisi gitmiş gibi iğnenin hayalet yarın inşallah yaptığında koyulaşır
Muhammedarasannesi XEmosumX tatlibebegim_ yaş inşallah senin gibi benimde böyle yükselir hamile olurum inşallah aminnnnnn
tatlibebegim_ Muhammedarasannesi inşallah yaa gerçekten Allah anne olmak isteyen herkese nasip olsun ben hala inanamıyorum hamile olduğuma kaç aydır bu anı bekliyorum sizde Allahın izniyle pozitif haberler alacaksınız inanıyorum🙏🏻❤️
tatlibebegim_ Muhammedarasannesi ikiz olma ihtimali kalktı mı sence ortadan yoksa büyüdükçe ultrasondan belli olur mu eğer varsa