gulseren_4664 naneliseker_ bazen yatarken bazen ayakta canım değişiyor ama bu haftada hissettim ben net olarak daha önce çok hissetmiyordum
Semasyy naneliseker_ evet damar atma bişey seyirme gibi başlıyor zaten bebek işte o 😂 çümkü 15 16. Haftama kadar karnımda öyle bişey olmuyo du 17-18 haftalarda baloncuk kabarıyormuş gibi oluyordu içimde 😂
Slnrcn Paradise1_ benim ilk hamileliliğim olmasına rağmen 16.haftada tık tık hissettim 🥰 doktorum olabileceğini söyledi ama sonraki 3 hafta hiçbir şey hissetmedim. 18.haftanın ortalarında başladı tekrar kıpırtılar. Dünyanın en güzel hissi 🩵
Aylasss97 İlk hamileliğim 19 haftada hissettim şimdi yarına da gözüküyor çok oynayınca 😊🥹Yakında hissedersiniz , uzayınca tok yada tatlı yiyence hissediliyor bazen sabah da hareket ediyor
Elacik Paradise1_ 21.haftada ciddi ciddi hissettim öncesinde minik bağırsak hareketleri gibiydi ama 21 den sonra küt küt attı miniğim 🫠
Birminikprensesinannesi Paradise1_ ilk hamileliğin 16 17 hafta arası hissetmiştim. İkinci hamileliğim 15 hafta 5 günlük ama hiç birsey hissetmiyorum. İkinci hamilelikte daha erken hissedilir diyorlar ama bekliyorum bende bir hareket