Nurr29 Haftada hissetmiştim şuan 23. Haftalık olduk baya baya hissediyorum ama herkeste farklı oluyormuş canım bana da mesela geç hissetmişsin 16 da hissettim diyenler oldu
LamiyaCetinkaya Paradise1_ ilk gebelikte 17 haftada hissettim net olarak, şimdi 14 haftalığım nadiren yer değiştirmesini hissediyorum ama çok küçük olduğu için özellikle dikkat etmem gerekiyor, sabahları karnım sert oluyor dokununca yumuşuyor 😀
Eflinlina LamiyaCetinkaya ya benimde ilk gebeliğim 17+6 haftalık böyle kabarcık bişiler hissediyorum acaba bu onun kıpırtısımı oluyor
e_blue_sky_a LamiyaCetinkaya 14te hissedilen nasıl bisey? Sabahları sola yatarken göbek dediğimin alt tarafında kıpırtı kımıldama hissediyorum Bi kaç saniye ara ile 3kez falan… acaba diyorum hamilelik kaynaklı gaz hareketi olabilir mi sonuçta bağırsaklar da etkileniyor gebelikte.
Papatya81 Bende bunu soracaktim ya 2.gebeligim 17haftalik herhangi birsey hissedemedim dahaca umarim yakin zamanda ben burdayim der😌
Birrrcan Paradise1_ 14. Haftada ilk o damar atışı gibi olan kipirtiyi hissettim sonra 18. Haftada hissetmiştim net şekilde artık 20. Haftada başladı
Semasyy Paradise1_ az kalmıış ben de 17-18 hafta arası pıt pıt hissetmeye başladım belli belirsiz şimdi 21+4 olduk çok şükür tekmeleri hissediyorum bir tekmeye bu kadar sevinmek çok garip ☺️🥹 Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
naneliseker_ Semasyy pit pit dediğiniz şey uzaninca göbekte atar damar şeklinde mi atıyordu :) ben ne zaman uzansam öyle ayırt edemiyorum bebektir inşallah
Paradise1_ Semasyy ah ah o evreye geçmeyi deli gini istiyorum insanlar zaman hızlı geçiyor diyorlar ama benim hiç geçmiyor gibi 😀
Heidihat Paradise1_ her bebek degisiyor benim bu 3.hamileligim daha yeni pitirdi hissettim o da20.hafta girdigimde
Feri123 Paradise1_ ilki 14 ye ikinci de 12 de çok hafif hissettim ama sadece birkaç kez simdi biraz daha büyümeyi bekliyoruz
LamiyaCetinkaya e_blue_sky_a göbek deliğimin 3 parmak kadar altında, top gibi bir sertlik oluyor sabahları, dokununca o sertlik kayboluyor ve kayma gibi bir şey hissediyorum, belki de 2. gebelik olduğu için erken hissettim 😀
Yenianneperci35 Paradise1_ biz de 18+6 yız ilk gebeliğim hissetmiyorum🙈 ilk gebeliklerde 20. Haftayı bulur demişlerdi :)
findikannesii İlk hareketini en net 19+0 da hissettim. Bir iki haftaya hareketler kuvvetleniyor zaten daha net anlaşılıyor bebişin hareketleri
minimix Paradise1_ 18+3 ye ilk kıpırtısını hissettim 🥰 şimdi de sabahları 6-7 gibi başlıyo dışarda kedim içerde oğlum beni ayağa dikiyolar 🥰😃 doğunca da böyle sabahçı mı olcak bu çocuk?
mommys1 Paradise1_ ben 16. haftalarda pıt pıt olarak hissetmiştim 17. haftalarda baya karnımı ittiriyodu şuan 20 haftalık olduk içerde konser veriyor karnımı acıtıyor 😂🫶🧿
naneliseker_ mommys1 pit pit dediğiniz şey uzaninca göbekte atar damar şeklinde mi atıyordu :) ben ne zaman uzansam öyle ayırt edemiyorum bebektir inşallah