Buraya bir çok kez post açtım veya postlara yanıt verdim şimdi kendi hikayemi anlatma zamanı :) Herhangi bir doğum belirtisi olmadan 18.08 Cuma günü kontrolüme gittim sancılarım çıktı ancak herhangi bir açıklıgım yoktu doktorum bebeğimi kontrol ettiğinde biraz iri bir bebek oldugunu açıklıgında olmadıgını zamanının geldiğini yatış verip sezeryan olacağımı söyledi ben hep kendimi normal doguma endesklemiş ve onu istiyordum ancak yapacak bir şey yoktu baya panik oldum ve hemen kayınvalidem ile dogum odasının oldugu alana geldik beni apar topar odan bu vs diye odaya aldılar ama ben korkmaya başladım eşimi beklemek onu görmek istedim ısrarla oda işten çıkıp hemen geldi sezeryan yapacak doktor da beni kontrol etti ve diger doktorun dediklerini onayladı o sırada eşimi 2 dk lık içeri almışlar onu görünce çok rahatladım hemen sarıldım ağlıyordum zaten oda sakin olmamı gereken neyse yapılacagını ve korkmamam gerektigini söyleyip telkin etti beni daha sonra dışarı çıkardılar bana nst bağladılar oksijen verdiler kan aldılar ve beklememi istediler beklemeye başladım yine biraz korkuyordum öglen oldu doktor geldi birazdan seni alacağız dedi ve yarım saat içinde aldılar belimden epidurali vurduklarında baya canım yandı daha sonra yattım ama korkudan panikten titriyordum sakinleştirici verdiler ve başladılar herhangi bir şey hissetmiyordum sadece dokunma gibi hisler ve belimde boşluk oldugunu hissedince çıktı mı dedim ardından ağlamasını duydum içerideki eve 13.58 doğum saati dedi bebegimi içeri aldılar beni dikmelerini bekledim ve ikimizi birlikte lohusa katına götürürken herkes kapıdaydı daha bebeğimi görmemiştim odaya gelip gördüğümde dünyalar benim oldu ve herşeyi unuttum Allah herkese böyle bir duygu nasip etsin inşallah ilk beni ayaga kaldırdıklarında karnımı yeniden kesiyorlar sandım ancak sonrası kendiliginden geldi ilk 3 gün dikişlerim yüzünden biraz acı ve agrı hissettim şuan bebegim sarılık oldugu için yatış verildi inşallah bunuda atlatıp iyi oluruz 😇