Şimdi genel olarak anlatayım isterseniz ben önce çatlatma iğnesiyle başlıycaktım sonra eşim işinden dolayı şehir dışına çıkmak zorunda kaldı benimde yanına gitmem mümkün değildi O ay öyle geçti sonra doktoruma danıştım aşılamaya başlamak istiyorum diye o tamam dedi sonra adetimin 3. Yada 4. Günü çağırdı yumurtalıklara baktı rahim duvarına baktı sonra letuya başladı ben pcos olduğum için ilaçlar bende çok yumurta büyütüyo hatta ilk aşılamam olmadı yumurtalar çok fazla büyüdüğü için İşlem iptali oldu sonra doktorum temkinli gitti letuyu önce günde yarım içmemi söyledi ama bu seferde ilaç etki göstermedi sonra 1e çıkardı yine olmadı günde 2ye çıkardı yine 12 falan oldu belki 20 gün günaşırı gittim geldim en sonunda gonal f 450 iğne yap dedi sonra geçen cuma günü 18.5 gördü sağda hadi pazartesi günü gel aşılama yapalım dedi neyse pazartesi günü saat sabah 8de gittik eşimle önce o sperm veriyo onun işlemi bitiyo sonra yıkama işlemi yapıyolar biz en son aşamada alınıyoruz ben nerdeyse 13.30da falan alındım işleme muayene olduğumuz masaya alıyolar halk arasında çatala çıkıyolar bu arada bize idrara sıkışık olmamız gerektiğini ve tok karnına olmamız gerekiyor dendi neyse önce ultrasonla karın altından bakıldı sonra plastik bi aparat var ya mutlaka görmüşsünüzdür onu takıyo ama inanın bana hiç birşey hissetmiyosunuz korkmayın sonra bi sıvı enjekte ediyo doktor ben sperm sanmıştım meğerse yıkama suyuymuş zaten maksimum 10-15 dakikada işlem bitiyo bi iki dk o masada yatırdı beni doktor ayağa kalktığını korkma bi sıvı alabilir o sperm değil rahim içi yıkandı dedi sonra herkese ayrı odalar var yarımsaat falan orda yatıyosunuz sonra eve gönderdiler ilk gün benim biraz gaz sancısı gibi bi ağrım oldu afedersiniz gaz çıkarınca rahatladım karnımda şişlik oldu birazda ağrım oldu yalan söyleyemiycem ama dediğim gibi kişiden kişiye göre değişir bende biraz makat ağrısı oldu oda gazdan dolayı diye düşünüyorum o gün yatın dinlenin ertesi günde dinlenin sonra normal hayata dönebilirsiniz ama yinede ağır kaldırmayın bende öyle yapıyorum çok uzağa uzanmayın en azından sonucu alana kadar sürekli yatmayı önermiyo hiç bi doktor sonuçta yürüdükçe kan akışı oluyor bebekte sonuçta kanla besleniyo onun ilk oluşumu kan ile oluyo yani aklıma gelen şuanlık bunlar heee bide doktor bana dupaston verdi bitince kan testi ver idrarı kabul etmiyorum dedi 😂😂 biraz uzun oldu kusura bakmayın 😂😂