Serapca Çevremde bir kaç kişi karınca yumurtası tüy çıkmaması adına koltuk altına bikini bölgesine sürüyorlar Bebişlere siz ne düşünüyorsunuz 🤔
Dml_bgrc Serapca benim teyzem küçük kozanda kullanmıştı bi faydası olmadı zaten günah diyenler de var ☺️
Denizkizi Serapca yetiskinlerin surdugunu biliyorum ama yenidogana olur mu bilemedim yan etkisi olmasin ..
Scarlett Serapca ay ben duymuştum ananemin annesi yapmış onlara doğduklarında keşke bende bilsem size yapsaydım diyodu tabi o zaman kendileri çıkartıyormuş yumurtanın yağını galiba. Nasıl olduğunu filan bilen biri varsa bende istiyorum kızıma yapıyım
Serapca HaticErol43 epey önce duymuştum ama annem aceba günah olurmu karınca yumurtası filan dediği için yaptırmayı düşünmedim ama son zamanlarda sürekli duydum yaptıranlar çogaldı
Serapca Dml_bgrc annemde günah diyo geçen biri araştırdık falan filan uyguladım dedi bilemedim ama mantıgıma yatmıyor🙄
Denizkizi Serapca bilmiyorum canim ama gunah olmaz ya neden gunah olsun ki ama yenidogan bebegin cildi cok hassas olur ozellikle bikini bolgesine surdugumuz seylere dikkat etmemiz gerekir, isterseniz doktorunuza sorun oyle kullanin
Serapca Denizkizi yok canım sanırım yeni doğduğunda değil ergenliğe girmeden önce diye söylüyorlar ama kullanmak mantıgıma şöyle yatmıyor karınca yumurtası sonuçta canlı olmuyormu onu ezip yapıyorlarsa yağı diye düşünüyorum
Serapca Dml_bgrc işte o nedenle düşündürüyor en iyisi büyüdüğünde lazere gönderelim 😂 anası gibi tüylü olursa eyvah lazerle son buldu gibi çünkü 🙈🙈
Scarlett Serapca anneme değil ananeme yapmışlar yok gibi bişey çıkanda çok ince çıkıyomuş. Günah mı değil mi onu bilmiyorum
Serapca Scarlett ay işte karıncaların yumurtaları eziliyormuş yapılırken o yüzden Yoksa eskilerin kadınları tüysüz resmen babaannem de ananemde benimde Yok gibi