defnezumram cokkasmabeabi anneme geldim son haftalarım diye eşim aklım kalmasın diye getirdi beni buraya🤣🤣
defnezumram cokkasmabeabi kesildi gibi şu an için ya eşşek sıpası ayağını mesaneme koydu sanırım hareketlenince çişim gitti
Beyza55- cokkasmabeabi valla günde herhalde 3-4 kere çamaşır değiştiriyorum altıma kaçırıyorum diye düşünüyorum ama bende bi emin olamadım
cokkasmabeabi Beyza55- kontrolünüz ne zaman. Bazen benim de terden boşalır gibi oluyor ama kontrolde suya bişey diyen olmadığı için söylemiyorum 😬
cokkasmabeabi defnezumram kandırmış seni 😁geçen de benimki aşırı baskı yaptı post açmıştım hatta karnımı falan tuta tuta nasıl eve geldiğini bilemedim yollarda dogurucam sandim
Sinemm35 defnezumram hamileliğinin son haftalarında isen normal bir de bebek pozisyonu da etkiliyor bu durumu ayrıca yanma hissine varsa beraberinde idrar yolu enfeksiyonu da olabilir
Mutluanne66 defnezumram git kuzum daha yeni bana da oldu valla birden ıslandım ama ben sabah ta bir kontrol edicem olmasa gidicem git dikat et Allah bebeğini sana bağışlasın isallah
Beyza55- defnezumram ben son 1 haftadır böyleyim çok afedersiniz ama peçeteyle kurulanırken bile o bölgeye değdiğim için yeniden tuvaletim varmış gibi hissediyorum
Mdnozl defnezumram bende 27 deyim bir yudum su içeyim geri tuvalate gidiyorum bence bu bebeğin pozisyonuyla alakalı stres yapmayın
defnezumram Mdnozl makat gelişli sıpam ayağını mesaneme koyuyor genelde ama bu kez çekmeyi unuttu sanırım 😄😄
defnezumram cokkasmabeabi o arada banada oluyor işte o durumda vardı bende sanki içimde sıkışıp kalmışta çıkmaya çalışıyor gibi pozisyon değiştirince rahatladı karnımda yumuşadı
isilay2 defnezumram Su gelmeden öncesi nişan dedigimiz sümükümsü renksiz akıntı gelmesi gerekmiyor mu benim öyle olmuştu doktorumu aramıstım hemen hastaneye yönlendirdi 🤔
cokkasmabeabi isilay2 hayır. Önce suyum geldi açıklığıma bakıldıktan sonra hastanede nişan gelmişti benim.