Honey_candy defnezumram canım haftana bağlı bu durum. Ben 37+0 haftalık oldum. Az önce eşime tuvalete oturunca saydım da az az tam 6 kere idrarımı yaptım diyodum 🤣 eğer hafta olarak bana yakınsan çok normal😅
defnezumram Honey_candy 35 haftalığız canım bizde valla hiç böyle olmadım isim bile taktm bu duruma sidik ishali oldum galiba 🤣
cokkasmabeabi defnezumram valla hiç koklamadim. Benim suyum yataktan kalkar kalkmaz adet Boşalır ya öyle gelmişti sonrasında yürürken de devam etti. Tutma imkanı yok. Ama sızıntı şeklinde gelenler varmış onun hissiyatı nasıldır bilemem
defnezumram Beyza55- ben kıyamadım telaşlandırmadım da yarım saatte 10 kere tuvalete gittim galiba tuvaletten kalkıyorum ellerimi yıkarken geri geliyor valla napsam bilemedim bi yarım saat daha bekleyecem bakalım devam ederse hastaneye gitcem
Honey_candy defnezumram canım telaş yapma eğer hissederek idrarını yapıyorsan sıkıntı yoktur. İdrardır yani ki sen idrarının geldiğini hissediyormuşsun. Amniyon sıvısı azar azar bile geliyor olsa idrar gibi olmaz senin kuvvetinle değil kendisi akmış olur. İdrarı malum biz ıkınma yoluyla atmış oluyoruz
Mutluanne66 defnezumram sen yine de bı git kuzum belli olmaz önlem al isallah değildir ama bebeğin suyu da olabilir bilemesin er illk se gebeligin bakit bı
defnezumram Mutluanne66 ilk gebeliğim bu şu an kesildi gibi yarım saat bekleyecem devam ederse eşimi uyandırcam mecbur
defnezumram Minikperi bilmiyorum ki nedir bu herkes suyun gelse tutamazsn diyor bu ayağa kalkınca geri geliyor şu an bi idrar hissi kayboldu gibi bakalım yarım saat bekleyecem
Minikperi defnezumram evet idrar tutulur su tutulmaz diye biliyorum ben de. Hatta idrarla değil de akıntıyla su çok karıştırılıyor. Kokuluysa akıntıdır kokusuzsa sudur diyorlar. Ay bilmiyorum 🤷🏻♀️😩
defnezumram Honey_candy aynen beni bi nebze rahatlatanda o zaten şu an kesildi sanırım bi yarım saat daha bekleyim bakalım gelmezse sıpaam ayağını mesaneme koymuş demektir
cokkasmabeabi defnezumram su olsa anlardın bence istersen bir ped tak islakligina bak islanirsa git hastaneye yoksa boşa gitme. Orda kadın doğum acili var mı
defnezumram cokkasmabeabi 1 saat uzaklıkta kadın doğum acili bekleyecem bakalım devam ederse kendim için en azından gitcem sanki damla damla gidiyor gibide valla nevrim döndü bebekte hareketlendi
123blogggh Aynı sizin yaşadığınız durumu bende 35 haftlıkken yaşadım korkmuştum acile gittim ve enfeksiyon olduğunu söylediler su değildir umarım ama enfeksiyonsa da doktora gitmenizde fayda var sabah
defnezumram 123blogggh enfeksiyon yoktu en son 3 hafta önce baktırdım ona da onu yaşadım ben atlattımda
Mutluanne66 defnezumram git kuzum daha yeni bana da oldu valla birden ıslandım ama ben sabah ta bir kontrol edicem olmasa gidicem git dikat et Allah bebeğini sana bağışlasın isallah
Minikperi defnezumram hahahaha 😅 bira bekleyin bakalım inşallah su değildir. Ben ilk doğumumu normal doğurdum ama suyumu doğumda patlattılar su nasıl bir şey bilmiyorum valla 😅
Sevval0 defnezumram Suyunuz geldiğinde asla tutamazsınız . Kalkıp tuvalete bile gidilmiyor kendi şırr akıyor 😂 sperm gibi kokuyor arada pıhtı geliyor açık renk şeffaf değişik birşey yani su olduğunu eğer tutamıyor altınıza kaçırıyorsanız şudur 😂😂
Essss1987 defnezumram suyu tutamazsın kendi akar idarar büyük ihtimalle ama yinede gitmende fayda var
defnezumram Essss1987 beynim durdu allah canımı almasın ki devlette falanda hiç kaydım yok doktorum özelde napacağımıda bilemedim