SenaBM 6 haftalık hamileyim ve o kadar karnım şiş ki. Doktor normal olduğunu söyledi fazla östrojen vs bir sürü şey söyledi. Bu durumu yaşayan oldu mu nasıl çözdünüz. Patlayacak gibiyim.
Gulcannnnnnnn SenaBM bende de aynı durum oldu bir anda hemen göbeğim çıktı ve gaz olduğunu bende hissediyordum hazımsızlık oluyor ve öylece kaldı ne büyüdü nede küçüldü sabahları biraz daha küçüktü 14. Haftadan sonra büyüme devam etti
aslii57 SenaBM canım biraz önce bende siskinlikle ilgili bı post açtım. 4+2 haftalık hamileyim karnım aynı 4 haftalık gibi sis çok kötü bazen nefes alamıyorum resmen gaz sorunum da çok fazla bı kaç hafta sürebiliyormus boyle
Fatma-1024 Aynı durumu ben yaşadım. Gebelikten önce ince bele sahiptim 8 haftadan sonra yavaş yavaş şişti ve doktorum bunun bebek değil şişkinlik gaz vs olduğunu söyledi. Çevrem göbeğin çok erken çıkmıştı dedi bayağı sinirlerim bozulmuştu
SenaBM aslii57 aynı bende aynı durumdayım işte felaket bişey ağzıma 2lokma bişey atsam sanki dünyayı yedim gibi hissediyorum