Hanımlar 33+4 üm hastane çantamı hazırlayayım mı? Daha var doğuma ya o kadar yıkadım ütüledim durdukça koku yapıyor mu çantanın içinde siz nasıl yaptınız önerileriniz nelerdir
Hastane çantası 33.hafta
Goksu2023 36 olduk henüz hazır değil hafta sonu yıkanıp utulenip çantayı hazırlayacağım
Goksu2023 bende 36 da hazırlayacağım bir hafta sonra ikinci gebeliğim
Bende 33 haftalığım her ihtimale karşı dün hazırladım
Esmagrr bnmde 3. Sürpriz gebelik 😀😁
Goksu2023 bence hazirlayin ben 35 te basladim gec kaldim suan 37 deyim devamlli yatiyorum cok agirlastim odemde basladi eksik cantam kalkip hazirlayamiyorum zor gelio hafiften tansiyon cikio sicaktan yorulunca
imren_melinarya benim 3 yaşında kızım var eve girdiğimiz yok sen ne güzel yatıyorsun imrendim
Goksu2023 33 te hazırladım bende bir sorun olmuyor valiziniz temiz olsun hurçlara koyacaksanız onlarıda yıkayın hazır olsun bence erkenden de sürpriz olabiliyor
Esmagrr canim benimde biri 4 digeri 2.5 yasinda kizim var bu hamileligim zor geciyor 33 34 ten sonra yatmaya basladim valla yapicak bisey yok 1 eylulde dogumum zaten annem geliyor gunduz 34 ten beri sen kacinci haftadasin geziyosun masallah sana
Esmagrr ayrica tansiyon cikinca sikinti 14 15 lerde geziyor cocugum iyi olsun baska bisey istemem dr yat dedi imrenilcek bir hayatim yok malesef keske olsa
Nazalex 1 hastane çıkışı
2 5’li takım
eldiven şapka çorap
1 kalın battaniye
hastane çıkışı içinde penye battaniye de var
1 müslin
ağız mendili
bez ıslak mendil pişik kremi
Kendime
1 gecelik 1 pijama 1 alt üst takım
depend çorap iç çamaşırı emzirme sütyeni
Deodarant tarak diş macunu fırçası
(Emzik biberon da aldım kullanır mıyım bilmiyorum)
imren_melinarya 35im mecbur dışarı çıkıyorum çocuk durmuyor evde hiç