• Öneri
  • Hastane çantası 33.hafta

Hanımlar 33+4 üm hastane çantamı hazırlayayım mı? Daha var doğuma ya o kadar yıkadım ütüledim durdukça koku yapıyor mu çantanın içinde siz nasıl yaptınız önerileriniz nelerdir

Goksu2023 koku yapmaz. Ben de 32de koydum bebeğin kıyafetlerini. Kendi çantamı hazırlayacağım 34+1 olduk

Goksu2023 36 olduk henüz hazır değil hafta sonu yıkanıp utulenip çantayı hazırlayacağım

Goksu2023 bende hAzırlıcam aynı şey benimde aklıma geldi 31. Haftadayım ama ağırlaşırımda zor gelir diye erken yapıcam hurçlara koyucam ama valize en son yerleştirirsem kokmaz diye düşünüyorum. Neler koydunuz listeniz var mı

Goksu2023 bence hazirlayin ben 35 te basladim gec kaldim suan 37 deyim devamlli yatiyorum cok agirlastim odemde basladi eksik cantam kalkip hazirlayamiyorum zor gelio hafiften tansiyon cikio sicaktan yorulunca

Goksu2023 33 te hazırladım bende bir sorun olmuyor valiziniz temiz olsun hurçlara koyacaksanız onlarıda yıkayın hazır olsun bence erkenden de sürpriz olabiliyor

Esmagrr canim benimde biri 4 digeri 2.5 yasinda kizim var bu hamileligim zor geciyor 33 34 ten sonra yatmaya basladim valla yapicak bisey yok 1 eylulde dogumum zaten annem geliyor gunduz 34 ten beri sen kacinci haftadasin geziyosun masallah sana

Esmagrr ayrica tansiyon cikinca sikinti 14 15 lerde geziyor cocugum iyi olsun baska bisey istemem dr yat dedi imrenilcek bir hayatim yok malesef keske olsa

Nazalex 1 hastane çıkışı
            2 5’li takım
            eldiven şapka çorap
            1 kalın battaniye
            hastane çıkışı içinde penye battaniye de var
            1 müslin
            ağız mendili
            bez ıslak mendil pişik kremi
            Kendime
            1 gecelik 1 pijama 1 alt üst takım
            depend çorap iç çamaşırı emzirme sütyeni
            Deodarant tarak diş macunu fırçası

(Emzik biberon da aldım kullanır mıyım bilmiyorum)

Goksu2023 sağ ol cnm bende bu şekilde yaptım. Terlik ve havlu da ekleyebilirsin belki