Ozo3535 Merhaba 10+1 olduk bugün. Daha yeniyiz 🤭 Medicana da Tunç beye gidiyorum ben de. Üçyoldayım 🥰
burcudemirr Betustrkmn canım doğum ve muayene ücreti ne kadar can hastanesinin bilgin varmı acaba özellikle doğum ucreti
Betustrkmn burcudemirr muayene ücreti 740₺ doğum üctetide 20.000₺ zamlardan sonraki fiyat bu. Gayet iyi bence.
Maviev35 Ecrininannesi_ o doktoru ilk kez duydum bu yüzden sordum. İlk doğumda pişman olmamıştım inşallah ikincide de pişman olmam ☺️
Ecrininannesi_ Maviev35 tüp bebek uzerıne gıdıyorlar Erdal hoca ya genelde o yuzdendır belkı duymayaşın, inşallah tecrübelisin bence olmazsın evrene olumlu enerji gönderelim 😇
defneveannesii_ Yenianneperci35 Aa annemlerin o tarafta, annemler de pazaryerinin karşısında oturuyorlar😍 Ben de örendeyim örene gelin geldim Kemalpaşa merkezden🫶🏻
Yenianneperci35 defneveannesii_ aaa ören çok güzel:) biz de arada dolanırız oralara:) ben de daha 2 sene oldu taşınalı daha yeniyim yani🙈 Doğum gerçekleşti mi?
babymomy_ Betustrkmn 35. Haftadayız 😇 Balçovada yaşıyorum. Medicana hastanesi Mustafa Melih Erkan’a gidiyorum . Çok az kaldı artık doğuma heyecan yüksek baya 😇
GMZ355 babymomy_ benimde doktorum kendisi bende 16+2 deyim .sağsalim kucağınıza alın inşallah memnunmusumuz kendisinden ☺️
Cgdmbln Sinem1925 yaaa kavuştunuz demek 🙏💕 bende çok seviyorum doktorumu bizim de az kaldı artık.. hastaneden de memnun kaldınız mı ?