Bedisperk Kızlar 24 haftalık hamileyim. Midemde aşırı bir yanma ve kasılma var şu an. Süt iyi gelir diye içtim ama hiçbir şey değişmedi acıdan mahvoldum bildiğiniz başka bir şey var mı yardımcı olun lütfen
chefmom Bedisperk rennie tablet kullanabilirsin zararı yok veya varsa 1 kaşık tahin ye canım birde soğuk süt ama faydası yoksa diğerlerini dene
Beyzabasyigitt Bedisperk Doktorum mide yanması için rennie şurup vermişti günde 4 kaşığa kadar içilebiliyor. Mide yanmam olunca 1 kaşık içiyorum hemen kesiyor onu alabilirsiniz doktorunuza danışıp
Biriciklerim3 Bedisperk süt aalatalik kefir elma gibi şeyler kullanma daha fazlalastiriyor ama karpuz veya kavun iyi gelir rahatlatıyor birde ilac şurup kullanman lazim unutmadan zeytinde yeme çok arttırıyor
Miranadar Gaviskon fayda ediyor ben 22 haftadan beri çekiyorum kutu kutu gaviskon içiyorum yoksa kesinlikle dayanılmıyor
Bedisperk Miranadar doktoruma mesaj atayım kullanabiliyorsam evde vardı onu deneyeyim. Nasıl bir şey bu ya mahvetti beni😔
Miranadar Bedisperk hamilelerin çoğu gaviskon şurup kullanyor yada rennie çiğneme tableti bana tek faydası olan gaviskon oldu
Bedisperk Efeoglum54 bulantı değil kuzum İnan ona razıyım şu an midem yanıyor bir de aşırı kasılma var
Rulina Bedisperk evinin yakınındaki nöbetçi eczaneden gaviscon double action al hemen 2 yemek kaşığı iç allahın izniyle rahatlayacaksın kuzum
Bedisperk Gaviskonu sordum doktoruma kullanabileceğimi söyledi evdekini ne olur ne olmaz diye içmek istemedim ne zaman aldık hatırlamıyorum. Eşim eczaneye gitti bir an önce içip rahatlamak istiyorum 😖
Nazalex Bedisperk inan gaviskon kadar etkilisi yok. Çantaya arabaya eve her yere koydum bi tane çok etkili yanacağını hissettiğimde bir kapak içiyorum. Bulandan allah razı olsun
-36ozlem- Kuru pirinç yiyebilirsin. Avuç içine biraz al ve direk yutmayı dene. Benimde aşırı mide ağrılarım vardı çevremdekiler söyleyince yedim ve iyi geldi gerçektende. Birde muz yemek iyi geliyor bende çok işe yarıyor en azından