mislinabulut İyi akşamlar kızlar. Bir haftadır karnımda sertleşme oluyor ama bu bikaç gündür fazlalaştı oturunca oluyor kalkıp yürüyorum yine oluyor uzanıyorum yinee.. artık canımı acıtıyor 33. Haftaya girecez randevuma daha 1 hafta var
Esmanur43 mislinabulut yalancı kasılma dedikleri şey bu onun eşliğinde sancın olursa mutlaka doktora git benimde çok sıklaştı bugün yarım saatte bir kasılma giriyor ama sancım yok bekliyorum bakalım ben 39 haftalığım ama
sozer1 mislinabulut kasılma oluyor bu işte bebek bir yere top gibi yapıp karnını acıtıyor resmen ben dün acile gittim bu sebepten nst ye girdim 31 haftalığım sancılarım çıktı bu haftalarda böyle yalancı kasılma sancılar oluyır ama açılma varmı yokmu önemli olan o sancı varsa hemen açılmaya bakıyorlar açılmam olmadığı için yatış yapmadı bol dinlenme verdi
esmayb35 mislinabulut rahim ağzı kısalığı olabilir doktora gidin benim ilk gebeliğimde olmuştu progestan kullanmıştım doğuma kadar
Aysenurdesign Bebek toplanıyor gibiyse kasılma oluyor doktora görün en yakın zamanda aynısı bendede var