Nurdann Kızlar hamilelikte denize girmek sakıncalı mı kulaktan duyma biri sakıncalı dedi ama korkuttu beni doğunca anlamazsın ama ilerde çocuğun sıkıntılı olur (kısaca engelli) demek istedi ne alakaysa annelik işte içime kurt düşürdü
1cocuklumom Nurdann 12 haftalık hamileyim ilk baştan beri giriyorum şükür sorun olmadı doktorum da girebilesin dedi
Ebus2045 Nurdann şuan 8 aylık hamileyim 3 kere girdim denize ve bayanda uzun kaldım sorun olmadı. İlk hamileligimdede girmistim
Minikperi Nurdann hangi denize gireceksiniz? Mesela bu sene Karadeniz acayip pisti ve ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Düşüğe sebep oluyor biliyorsunuz. Bunlar riskli şeyler bence sadece güneşlenin ☺️🌸
Nurdann 1cocuklumom çok teşekkür ederim beni korkuttular ne alakysa çocuğa zarar verir diye aksine insan denize girince mutlu oluyor bağlantıyı çözemedim
Nurdann Aysee1123 ne kadar güzel hamile bir insana sürekli korku vermek nedir bilmiyorum insanları sinir ediyorlar Allah ne derse o olur olacağı varsa yani
Aysegultezcan48 Hiç bi şey olmaz yüzmek aksine hamilelere çok iyi geliyor sadece güneşte fazla kalmayın koruyucu kullanın ıslak mayoyla durmayın dikkatli olduktan sonra hiç bi şey olmaz Allah’ın izniyle hamilelik bi hastalık değil sadece fizyolojik bi süreç tadını çıkartın bende giriyorum şuan
Nurdann Aysegultezcan48 çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alacağım muhakkak ❤️ işte annelik korkuyor insan ister istemez birşey duyunca
Nurdann Ebus2045 maşallah💐 ilk çocuğunuz kaç yaşında inanın sizler böyle yazınca içime su serpiliyor tatile geldik ama denize girsem mi girmesem mi korkusu ile girmemistim
Ebus2045 Nurdann ilk oğlum 3,5 yaşında ben olsam direk girerim valla doktorlar bile hamilelikte en iyi sporun yüzmek olduğunu söylüyor güneşte çok kalma bikini veya mayo her neyse hemen değiştir ıslak kalmasın ustunde yeterli
TgbHmz Minikperi Evet ben samsunda yaşıyorum ilk defa bu sene herkes hasta cocuklar mikrop kaptı salgın varmış cevremde çok duydum bende o yüzden egede girip geldim burda girmemeyi düşünüyorum 😊
Aylasss97 Hamilelikte aynı 3 lü maymun gibi olacaksınız , duymuyorum,görmüyorum ,dinlemiyorum , kim ne derlerse desin siz doktorunuzu dinleyin ve onun tavsiyelere olun 😊Denizde mikrop ta kapmazsınız korkmayin için rahat girin yüzün çok faydalı
Nurdann Aylasss97 ah keşke yapabilen aksine daha hassas oldum en ufak şeyden korkar oldum annelik işte 🤭
Nurdann Aylasss97 havuza girmeye korkarım belki ama deniz olunca bir tık daha rahat olurum diye düşündüm
e_blue_sky_a Nurdann hayır engelli olma vs yok öyle bsy ama kirli bir sudan eğer varsa o bölgede enfeksiyon, vajinal enfeksiyon kapılabilir. Bence duş olan Bi yere gidip denizden çıkıp duş alabilirsiniz
Nurdann e_blue_sky_a bir gün gireceğim inşallah birşey olmaz kirli değil demişti eşim girmişti denize biraz o yüzden içim rahatladı enfeksiyon açısından
Dila23 Nurdann ben 29 uncu haftada deniz tatilimi yaptım, doktor da riskli gebelik değilse gidilebilir dedi. Ama havuzu yasaklamıştı.
Nurdann Dila23 çok şükür riskli bir durumum yok ama kulaktan duyma insan birşey duyunca tedirgin oluyor
Minikperi Nurdann ben örnek verdim. O sırada Mersinde deniz nasıl olur bilemem. Enfeksiyon riski olur mu bilemem o yüzden her türlü risk 🤷🏻♀️