Feryyy Etkileri faydaları neler hisstiğiniizi gebelikte kullanılırmı yazarmısınız almak istiyorum hülya kayhanın duydum ama daha iyisi varmı acaba
Serendipity16 Feryyy bade naturalın aldım ben ona da iyi demişlerdi düzenli kullanmıyorum ama biraz yakıyor vajinayı bir damla bile damlatsam dışarı çıkarken kullanıyorum bariz bi farkını görmedim ben ama hiç değilse dışarıda tuvalete gittiğimde içim rahatlıyor
Feryyy Serendipity16 herkes cok övüyor merak ediyorum gercekten iyimi enfeksiyon sürekli var bıktım yani
Serendipity16 Feryyy alıp bi deneyin bence bende öyle akıntı kaşıntı tarzı bir şey yok arada enfeksiyon oluyorum diye almıştım belki size de iyi gelir
Bilge_11 Enfeksiyon ve mantara iyi geliyorsa doktor neden önermiyor acaba fitil dışında birsey vermiyor o da işe yaramıyor belli bir sure sonra
Feryyy Bilge_11 bilemiyorum bazı doktorlar kullanılmasını uygun görüyor bende zaten farkındaysanız fikir almak için açtım postu
Nazalex Feryyy kuzum ben onu öncesi kullanmak lazım diye biliyorum yani tedavi için değil de önlemek için. İntim jeller daha sağlıklı ve pratik geliyor bana. Eğer enfeksiyonun varsa eşininde ilaç kullanması gerekir yoksa geçmez seninkide
BurcuSTopsakal Serendipity16 Nasıl kullanıldığını biliyor musunuz? Ben de aldım ama daha kullanmadım. Sabah giyeceğim iç çamaşırıma 2 damla damlattım havalandırıyorum sabah giyeceğim, her giyeceğimde de yapmalıyım sanırım, doğru mu acaba
Serendipity16 BurcuSTopsakal ben çamaşırıma bir damla damlatıyorum direkt giyiyorum öyle bekletme falan yapmadım sadece bence çok uzun süre çamaşır giyilmemeli eve geldiğim zaman değiştiriyorum ben bi de sürekli her gün kullanmak bence vajinayı tahriş edebilir çünkü yakıyor benimki
Bilge_11 Bende kullanmak istiyorum da doktoruma hiç danışmanım bazi kullananlardan olumlu yorumlar alıyorum