balciirem Bugün doktora gittim. 30+3 deyiz doktor çocuk ters böyle olursa normal doğum olmaz dedi döner mi doğuma kadar yapabileceğim bişey var mı bununla ilgili sizin bebiş ler ne zaman döndü 😵
Happy20 balciirem 30+2 benimde dönmedi hala ters duruyor bana da doktor dönmezse sezeryan olur dedi bide suyum da az bakalım artık
Neslihanustnol 34 haftalığım benimde hala dönmedi normal doğum için kendileri döndüreceklerini söylediler inş onlara gerek kalmadan kendi döner 🫣
Esmagrr balciirem benim 24 haftalıkken dönmüştü olaya dini açıdan bakıyorum namaz kılınca faydasını gördüm
snmprlk_ balciirem ben de 28. Haftadayım benım de ters duruyormus . 34. Haftaya kadar döner dedi . Umarım döner 😞
Busenn01 balciirem dönebilir de dönmeyebilir de. Tamamen keyfine göre 😁 birde bazı durumlarda kendileri döndürüyorlar.
Ayglll balciirem ayy bende 33te gittim dönmemiş dedi 35te tekrar gideceğim dönmezse sonra 1000de 1 dedi sezeryan alırız dedi kaçıncı haftada dönüyor ki aacaba
Aleyna4161 Ayglll 32. haftada makattı ,bence benimki 35. haftada döndü öyle hissettim sanki 36+4te gittiğimdede baş aşağı dönmüş dedi
elifcclar balciirem her an dönebilir, 38. Hafta da bile bi anda dönebilir ama tavsiyem bol bol çömelme haraketi yapın kanala yönlendirin bebeği
Bebisannneessi balciirem 30+6 yım bugün kontrole gittim doktor banada bebeğin ters olduğunu söyledi ama daha zamanı var döner dedi
elifcclar balciirem aynen squat gibi çömelin 5 sn falan çömelmiş bi şekilde durun kalkın işe yarar inşallah