Kubra-25 14 haftalık hamileyim dün doktorum kıza benziyor ama bir ay sonra netleşir dedi sizce cinsiyet değişir mi başına böyle bişey gelen varmı kızım var 21 aylık erkek olsun istiyorum ama istemsizce tabiki sağlıklı olsun önemi yok ama merak ediyorum 🥰
myangelson Kubra-25 değişebilir belli olmaz. Genelde 16-17 haftalarda veya detaylıda kesinlesiyor cinsiyet
Filizsz Kubra-25 canm herkes olmayani istiyor çoğu insan erkek. Istiyorum diyince tuhaf karşılıyor halbuki oğlumuz da olsa kız isteyeceğiz insallah rbbim. Gönlümüze göre verisn benimde. Kızım var bir oglum olsn cok isterim daha 9 haftaligiz 🌸
Nadidekuzu Kubra-25 Benim için de bi tahminde bulunabilir misiniz rica etsem 🙃 her sayfaya yazıyorum nerdeyse gören tahminde bulunan olmadı 🥲
Kubra-25 Filizsz benim eşim ve ailesi erkek istiyor kız olunca yüzleri asılıyor inanın benim hiç böyle şeylerim yok ama yine de Rabbim en hayırlısını versin bizlere 🙏🏻
Evlatsevgisi2 Kubra-25 cinsiyeti erkek belirliyor sırf eşinin ailesi ve eşin istiyor diye rabbimin diledigini suistimal edemeyiz ki Allah ne veriyorsa hayırlısı versin kız erkek farketmiyor sağlıklı olsun gerisi mühim değil benimde bir kızım var 22 aylık bende 10+3 haftalık hamileyim herkesin gönlünde yatan bı hayalleri vardır elbette ama bunu önce Rabbimiz belirler nasip eder dilerim ki rabbim herkesin gönlündekine göre versin🥰
Filizsz Kubra-25 cok istiyorsa kayinvalden doğursn bi tane daha Allah naisp edecek bizi bıraktı bu kaynananlar simdide Allahın işine karışıyor llar 😂😂😂
Kubra-25 Evlatsevgisi2 amenna canım 🤲🏻çok güzel özetlemişsin teşekkür ediyorum Rabbim büyüktür sağlıklı olsunda kız erkek farketmez 🙏🏻
Kubra-25 Nadidekuzu ben tahmin yapmıyorum ki canım ben anlamam anlayan arkadaşlara denk gelirsiniz inş ama kalp atışını sorun 50den yüksekse kız alçaksa erkek diye biliyorum ben