Frht-cnss Oğlum iki buçuk aylık bugün sütüm yetmediği için artık mama takviyesine başladık hangi biberonu kullansam meme reddi yapmaz az akıtan biberon hangisi sizce
Egeminannesi Frht-cnss benim bebeğim hiç bı biberini kabul etmedi en son lansinoh aldım hala daha onunla içiyor
Zehraaa01 Frht-cnss ben avent kullandım meme reddi olmadı kızımda memnun kaldım. Ama her bebek farklı olduğu için kesin yapmaz diyemeyeceğim.
esnyz14 Frht-cnss 18 günlüğüz Dr browns kullanıyorum meme reddi yaşamadık, ayrıca gaz konusunda da faydalı olduğunu düşünüyorum öneririm
Frht-cnss Egeminannesi aventi alıyo bebeğim ama meme reddi olsun istemiyorum avent çok akıtıyomus sanırım
Hzzz esnyz14 dr browns un kolik bebekler icin olanini mi aldiniz acaba bende sadece bir tane biberon almistim tavsiye uzerine baska almadim icerisinde pipeti olan cam biberonu almistim ondan memnun kaldiniz acaba
esnyz14 Hzzz evet kolik bebekler için olanını aldım ben cam değil plastik mi mika mı diyorlar bilmiyorum ondan aldım içi pipetli gayet memnun kaldım bence faydası var kesinlikle
Allahkahretmesin1 Frht-cnss Dr browns antikolik almıştım meme reddi yaşamadık gaz problemini de azaltıyordu
esnyz14 Hzzz yani ben 2 adet aldım alırken ama elinizde varsa ihtiyaç olursa sonra tekrar alırsınız 😊 kolik için olandansa gerek yok cam mika fark etmez aynı şey
__mom1 Frht-cnss çok pahalı ama anne memesine en yakın dedikleri için paraya kıyıp como tomo aldım. İnşallah işe yarar