Serendipity16 Kivircik01 her gün içiyorum bir ya da iki fincan türk kahvesi ve ice latte falan kahveyi çok seviyorum maalesef ki her çeşidini içerim
Kivircik01 Serendipity16 bende şekersiz olsun her türlüsü kabulüm ama tabi türk kahvesi bambaşka 💙💙💙 şiirler yazarım ona 😂😂
prematureannesi_ Kivircik01 yapmaz mı 😂 vereceğim hepsini yavaş yavaş bekle bebeğim 😂 şu amaliyatı mı olayım fıstıktan rahat edeceğim zaten otomatik veririm 😇
kahvesever__ Kivircik01 yok yok yok gelmiyor hiç bir berilti yok şaka 🙃 gibi 😁cuma gidecem bakalım ne derlerse
Serendipity16 Kivircik01 bende türk kahvesini şekersiz içerim ama yanında bi çikolata lokum falan olmalı diğer türlü acı geliyor yanında bir şey yoksa az şekerli yapıyorum 😂
NewbieMommy Kivircik01 Günde en az 3 bardak sütlü kahve tüketirdim ama gebelikten beri tiksindim kokusunu alınca bile öğürme geliyor 🥲
NewbieMommy Kivircik01 deme kız öyle 😅 tabi içmemen daha iyi de tiksinme olmasın ama hiç canın çekmesin diyelim 😂
Kivircik01 Serendipity16 sade Türk kahvesinin yanına en en iyi bitter çikolata yakışıyor çifte aşkımmm 😂😂 ama yoksa da ben sade de çok seviyorum içiyorum 😘