Blossom Kivircik01 Bir filtre bir dibek içiyordum. Özellikle işten yorgun gelince o kadar iyi geliyor ki. Tüp bebek sürecine gireli bıraktım. Hamilelikte de arada içerim mecburen 😄
Aybarssmom_ Hamile kalmadan önce 4 5 bardak içiyordum, hamile kalınca ilk tiksindiğim şey çay ve kahve oldu şuan hiç içemiyorum:)
Ddem Kivircik01 hamileliğimin ilk başlarında çok sevdiğim türk kahvesinden tiksinmiştim bi kaç haftadır içebiliyorum o yüzden fazla içmemeye özen gösteriyorum
Kivircik01 Pinklove gariptir ki sohbetin güzel ya belki ondan da olabilir sanki çok kahve tüketen biri gibi izlenim bırakmışsın bende 😂😂😂
Aybarssmom_ Kivircik01 hiç fikrim yok bi iki canım çekti içmeye kalktım 2 3 yudumdan sonra midem bulanınca bıraktım
ug_fa-3diplomalianne Kivircik01 ben kızımdan önce latte çok içerdim hamile kalınca tamamen bıraktım doğumdan sonra da bi iki defa anca içmişimdir şimdi tekrar bebek bekliyorum sadece dibek Osmanlı ya da Türk kahvesi onda 1 fincan fazlasını içmem 🥰
Ddem Aybarssmom_ bende de ilk tiksindiğim türk kahvesi olmuştu ama şuan içebiliyorum sizinde geçici olabilir