Tubasim Damlaamine ben Nursel hocaya gitmiştim Ayşe hoca kongredeyken, ilk defa 250 verdim. Sizin bebişiniz kaç aylık? Nasıl ilgilenmesi bebeğinizle falan
Damlaamine Tubasim bizimki 18 haftalık. Yani bakıyor güzel inceliyor ama hızlı hızlı konusuyor. Bide hiç renkli foto vermedi mesela nursel hanım vermişti 12. Haftada boyle ufak tefek şeyleri büyütüyorum heralde 😊
Dimplemm Bende ilk önce sevgi sari demir e gitmiştim çok tatlı bir bayan ama bana samimi ve sıcak gelmedi geçen ay başka bir doktor araştırdım ve ortadoğu da ayten hanıma başladım çok memnun kaldım çok samimi ve sıcak bir kadın çok anaç yapılı ayrıca medline göre ucretide gayet uygun 😊
Dimplemm Daha hamile değilim diyorsun herşey stresten oluyor öncelikle psikolojini rahatlatmanin yolunu düşün canım maddi ve manevi sıkıntıların olacak hamile kaldıktan sonrada o yüzden maddiyatı da düşün derim👍
Dimplemm Tubasim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın ve bebeğini kucağına alırsın canim benim 😍🙏
Candan 2 yildir sevgi sari demir hanimi tanıyorum çok ilgili çok iyi doktor onuda düşün derim ikizlerimin takibini yapıyor
Tubasim Candan maşallah bebişlerinize ya 😍 dua edin bana ve benim gibi olan herkese 🙏🏻 Tedavi sürecine Ayşe hocayla başladığım için doktor değiştirmedim ona devam ediyorum. Haftaya yumurtlama testi falan yapılacak bakalım hayırlısı
Candan Tubasim rabbim sizeve olmayan herkeze nasip etsin 🙏🙏 sevgi hanim rahim flmimi cekti 1 ay sonra hamile kaldim
Tubasim Candan benim de Ayşe hoca filmimi çekti bi ay sonra hamile kaldım boş gebelikmiş kürtaj oldum canım Temmuz ayında
Serays Tubasim 3 arkadaşım ayşe hanımda doğum yaptı riskli gebeliklerde iyi diye biliyorum. Nursel hanımada 2 tanıdığım gitti mükemmel doktor diyolar. Bir de riskli gebeliklerde ebru tarım mı öneriyılar. Ben kendim ebru ünal a gidiyorum çok memnunum