Ezgimomssx 11+2 deyim midem bulanıyor su içsem de bulanıyor tok olsamda aç olunca da öğürmekten bıkmış haldeyim hep böyle mi devam eder yoksa geçer mi sizin bulantilariniz ne zaman başladı ne zaman bitti
Derara Ezgimomssx 8 hafta dayım bulantı dan bıktım. İleri haftalar bunu yazınca korkmuyor değilim. Çocuk limon olarak çıkacak bu gidişle limon tuz yemekten🤣
Mlke987 Ezgimomssx benim de öyleydi 4 5 ay kustum diyebilirim sonra kesildi çok şükür şimdi doğum için gün sayıyorum 🌸
On-Fr-Tu Ezgimomssx 9. Haftadayım. Sürekli açım ve aç gezince halsizim yatıyorum. Yiyemiyorum kokuyor ve midem su içsem bile bulanıyor artık makarnaya yoğurt yada pilava yoğurt döküp yiyorum sadece. Onlarn besleyici Bi değeri yok sürekli halsizim :(
3533 Aç karnına su içince daha kötü oluyor benimde öyleydi şimdi 14.haftadayim azaldı ama hala gecmedi
Hil7889 Haftaya kadar bittim bulantı kusmadan sonra bi anda bi geçti sanki sihirli bi değnekle dokundular 🧚🏼♀️ doğurcam 5 güne kraker, leblebi görmediğim sürece midem bulanmıyo 😂😂😂 sabredin kardesler 💖
Ezgimomssx Derara bende limon denedim ilkte iyi geldi sonra onuda çıkarttım iğrendim limonun tadından inşallah geçer
Ulviyedlnn Ezgimomssx Dr prilam kullanıyorum çok iyi geliyor yatmadan önce bitane kullanıp gün boyu rahat ediyorum yoksa çekilecek gibi değildi sabah bı basliyir aksama kadar acilde serum iğneyle zor geçiyordu
Ezgimomssx Ulviyedlnn 10 mg prilam kullandım faydası olmadi tekrar gittim doktoruma dramamine 50 mg verdi oda ise yaramadi ilaç fayda etmiyor hic bir sekilde anlamadim
Bimiyendis Ben 19. Haftadayım, prilam kullanıyorum gece uyumadan. Yanlışlıkla falan uyumadan içmeyi unutursam gün boyu haşatım çıkıyor. İçince çok rahatım. Bulantılar kişiye göre değişiyor
Ezgimomssx Simbar Allah yardımcın olsun mide bulantısı en dayanamadığım şey insandan insana değişiyor umarım bulantilarimiz geçer
Ulviyedlnn Ezgimomssx çok kötü oluyosan ZOFER rica et pahalı ama sigorta karsilamiyor 250tl gibi biseydi 10 tane var o kesin iyi sonuç veriyor