2kizannesi- Arasakp Pendik Bölge Hastanesi iyi gerçekten yengemde hamileliğini ve doğumunu orda yaptı bi arayıp fiyat öğrenebilirsin
Mel53 Arasakp ben üsküdar anadolu hastanesine gidiyorum. 170 liraydı geçen hafta yaptırdım. Radyolog bakıyo 40 dk. Cd ve foto da veriyo
ZeynepSabancay Uygun fiyatlı diye bilmediğiniz yere gitmenizi asla önermem. Ben uygun fiyatlı ve eve yakın diye bi hastabeyi tercih ettim bin pişman oldum. 100 lira 200 lira fazladan gitseydi doğru düzgün bi doktor yapsaydı . Çok pişmanım gittiğim hastane için.
mrshavva Kartal umut hastanesinde yakın zamanda arkadaşım yaptırdı radyoloji doktoru Fatih beye çok memnun kaldı 250 TL bende orada yaptırmıştım kontrol süresinde 198tl
Mel53 Elfm renkli ultrason ya da 4 boyutlu ultrason çektrmek istiyorum de danışmaya bağlıyorlar hemen, zaten bir tane radyolog doktor var bakan
Deletedmom212 perinatolog vedat dayıcıoğlu kadıköy de kesinlikle gidebileceğiniz en güzel doktor cok ilgili ve profosyonel. 300 tl yaklaşık 1 saat ilgilendi sakinlestirdi erkek doktordan çekinmeme ramen o kadar mutevazi ve dikkatli ki hiç rahatsız olmadım. Herkese kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ederim numara da veriyor yeme içme akivite herseyi arkadaş gibi sorabiliyorsunuz :)