Busenn01 MehmedinZeynebi Max 5 olmalı bu CRP ceğeri. Kandaki enfeksiyon değerini gösterir.değeriniz yüksek. Yaşına bağlı olarak antibiyotik de başlayabilir yatış da verebilir
Meryemeliz27 Canım kanına enfeksiyon karışmış ama o kdr çok büyütülecek kadar değil bnm kızın 70 çıkmıştı yatış dedi kalamam dedim antibiyotik iğne verdi vurdurduk günlük 4 gün sonra normale döndü
Busenn01 MehmedinZeynebi yaşı küçük ishal vb bişey çıkarsa yatış verebilir ama yatmadı daha iyi olur daha çabuk toparlar.inşallah gerek kalmaz çabucak iyileşir
gokcetugumm MehmedinZeynebi hemde nasıl rabbim herkese şifa versin kusmaktan beni de yatırır yanına heralde 😂😂
MehmedinZeynebi Esescimm merhaba yatış yapılmadı ilaç verildi üç gün sonra ateş devam ederse getirin dediler de yatış yapılsaydı sanırım daha iyi olacaktı ağzından lokma girdiği yok sürekli uyku halinde çok zayıf düştü
cokkasmabeabi MehmedinZeynebi 3 gün öncesi postu ama bizim daha düşük çıkmıştı yatış verilmisti. Akciğer enfeksiyonu vardi 4 gün damardan penisilin verildi. çıktı 4 gün de penisilin vurulmuştu . 2.5 yasindaydi tam oğlum çok zor geçmişti sürekli damar yolu patlattı birinde serum dirseğine kadar geldi ben de yeni hamileydim 🥴 iyi ki yatış verilmemis. Şimdi durumu nasil