Caganbebek Kızlar 34+5 olduk. İlk gebeliğim oğlum olcak İnşaAllah. Doğum yaklaştıkça heyecanlanıyorum doğum sancısı kasılmalar nasıl oluyor tarif edebilir misiniz merak ediyorum 😬
Aybukealtintas Caganbebek Belinden girip kasıklarına dogru yayılan ortalama 1,2 dk süren ve düzenli aralıklarla giren bir agrı diye tarif edebilirim🤗
Amargi_nes Caganbebek belden kasiklarina dogru agri sanci kasilma hepsi oluyor canim. Adet agrisinin biraz daha fazlasi
Hsynsedefcbn Bende bekleyim gün yaklaştı ağrılar başladı gerçek sanci gelirse tanıyamam diye endişeleniyorum 😅
Hgemr Ben de bekleyeyim bir şey kalmadı doğuma 🤭 herkese soruyorum nasıl olur diye ama ya hissetmesem,yalancı sancı ile karıştırırsam diyorum nasıl ayırt edeceğiz 🤷🏼♀️
ZeynepSabancay Hiç merak etmeyin arkadaşlar. Başka şeylerle karıştırılacak gibi değil:) şuanda yalancı kasılmalar olur gerçeği de başlayabilir gerçek sancılar düzenli ve artarak devam eder. Herkesin hissetme seviyesi hissettiği yer farklı olabilir. Ama kesinlikle tanıyamıyacağınız bir ağrı olmaz. Hepinize hayırlı doğumlar 🤱🏽